Szombaton Százhalombattán rendezik meg a Hungarian Masters Opent, vagyis az idei nyílt magyar masters bajnokságot, amelyre immár tizenhatodik alkalommal kerül sor – ám még sohasem volt ennyi nevezője a viadalnak!



„A március huszonkilencedikén következő masters bajnokságra előzetesen kétszázegy versenyző nevezett, s mivel helyszíni nevezésre is van lehetőség, várhatóan még több résztvevőre számíthatunk” – újságolta a rendező Magyar Judomesterek Clubja SE elnöke, Flóri Miklós. A nemzetközi mezőny tizenhat ország judósaiból tevődik össze, így nagyon színvonalas mérkőzéseket láthat, aki ellátogat Százhalombattára.



De ne csak szombaton tegye! Egy nappal később, március 30-án – szintén a százhalombattai sportcsarnokban – rendezik meg a negyedik nyílt kata magyar bajnokságot, amely ugyancsak jelentős fejlődést mutat a korábbi évekhez képest: a formagyakorlatok magyar bajnokságára huszonkét páros jelezte a részvételét!

„Lassan, de beérik az Országos Dankollégium munkája, amivel megújította a hazai kataversenyeket. A helyezésekről nemzetközi zsűri dönt, a versenyzők pedig különleges díjakat kapnak. Még az út elején járunk a kataversenyekben élen járó országokhoz képest, de fel fogunk zárkózni a világszínvonalhoz a judo ezen területén is” – tette hozzá Flóri Miklós.


{edocs}/images/stories/Dokumentumok/masters2014hun.doc,640,1000{/edocs}


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2014)