A Nemzetközi Judo Szövetség Ultimate Judo TV Platformja átfogó lehetőségeket kínál edzők, judósok és szurkolók részére. A Judoinfo olvasói most kedvezményes áron fizethetnek elő.



A judo olyan sport, amely elhivatottságot, fegyelmet és kemény munkát igényel. A szurkolók, az edzők és a judósok számára elengedhetetlen a versenyek és a legjobb sportolók technikáinak megfigyelése és tanulmányozása ahhoz, hogy fejlesszék képességeiket, naprakészek legyenek a sportág legújabb trendjeivel. Szerencsére most már működik a JudoTV platform, amely a legjobb megtekintési élményt kínálja a judósok számára világszerte; full HD, hirdetésmentes streaminggel, korlátlan újranézési lehetőséggel, részletes statisztikákkal és még sok más fontos elemmel.



A JudoTV platform egyik legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy hozzáférést biztosít a világ legnagyobb judo videokönyvtárához. Ez a könyvtár tartalmazza az összes jelentős judoversenyt, kiemeli az egyes események sajátosságait. A JudoTV platform az előfizetők számára a reklámmentes streamelésen kívül lehetőséget kínál a versenyek teljes képernyős és full HD-s nézésére is, így páratlan megtekintési élményt nyújt. A korlátlan újranézési funkció különösen hasznos azoknak a judósoknak, akik konkrét technikákat vagy stratégiákat szeretnének tanulni.


Kedvezmény a Judoinfo olvasóinak

A Nemzetközi Judo Szövetség és a Judoinfo együttműködése most kedvezményes előfizetési lehetőséget kínál honlapunk olvasóinak, akik az előfizetési díjból (amely az Általános Forgalmi Adóval együtt 127 euró lenne) 15 százalék kedvezményt kap, aki a JUDOINFO promóciós kódot beírja az előfizetési folyamat során. A szolgáltatás díja így 85 euró (bruttó 107,95 euró) egy évre a Judo TV korlátlan használatához.


JudoTV részletes statisztikákat is tartalmaz az egyes versenyekről. Ezek a statisztikák értékes betekintést nyújtanak a játékosok teljesítményébe, beleértve a dobások sikerességi arányát, a büntetéseket és más kulcsfontosságú mutatókat. A judoka felhasználhatja ezeket az információkat saját képességeinek fejlesztésére és a sportág mélyebb megértésére.



Lenyűgöző funkciói mellett a JudoTV platform rugalmas előfizetési lehetőségeket is kínál a különböző megtekintési igényeknek és pénztárcáknak megfelelően. A nézők dönthetnek úgy, hogy egy évre előfizetnek nettó 100 euró áron, ami korlátlan hozzáférést biztosít a platform összes tartalmához egész évben. Alternatív megoldásként a nézők dönthetnek úgy, hogy eseményenként fizetnek 10 eurót, amely hozzáférést biztosít számukra az adott eseményhez és annak teljes tartalmához.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2023
Forrás: IJF)