Tizenegy ország száznyolcvanhét judósának részvételével rendezték meg szombaton az idei Hungarian Masters Opent, vagyis a nyílt magyar masters bajnokságot. A nemrég felújított százhalombattai sportcsarnokban a baráti hangulat mellett szikrázó összecsapásokat is láthattak a jelenlévők.


Az M6-os kategória 81 kilósai között aranyérmes Németh Károly mérkőzései


„Azt hiszem, nyugodtan mondhatom, remekül sikerült a verseny, három szőnyegen száznyolcvanheten judózhattak az idei bajnokságon” – mondta Flóri Miklós főszervező.

A 2012-es Hungarian Masters Openre érkeztek vendégek Csehországból, Dániából, Ausztriából, Szlovákiából, Németországból, Szerbiából, Oroszországból, Svédországból, Romániából és Olaszországból is, a sportcsarnok pedig jól szolgálta az „örökifjú” judósok küzdelmeit.

„Százhalombatta minden esetben nagyon nyitott a sport felé, az atlétikától kezdve az úszásig bezárólag, örömmel láttuk vendégül ezt a masters judósok számára nagyon fontos eseményt. Remélem, hogy a hozzánk látogató sportolók is elégedettek voltak, nagyon jó hangulatban telt és kiválóan sikerült a verseny, s ahogyan azt az esemény megnyitóján is elmondtam, Százhalombatta nyitott a judósokkal való további együttműködésre, legyen szó akár versenyek, akár edzőtáborok megrendezéséről” – nyilatkozta Sinka László, a város alpolgármestere, aki maga is igen jártas a sport világában, 1993-tól éveken át volt a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára, majd 2009-től három éven át az MKSZ elnöke.

A Hungarian Masters Open eredményei: KLIKK IDE!

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Gombkötő Roland
Forrás: Wagner Péter)