Április hatodikán szombaton a győri Olimpiai Sportparkban rendezik meg a Hungarian Masters Open, vagyis a nyílt magyar veterán bajnokság jubileumi, huszonötödik kiírását. A szervezők vasárnapig várják a nevezéseket!




Már több mint száztíz előnevezés érkezett a nyílt magyar bajnokságra


A bajnokságra az előnevezési határidő március huszonnegyedike. Az ezt követően érkezett nevezéseket helyszíni nevezésnek fogják tekinteni – hívta fel rá a figyelmet Flóri Miklós, a Magyar Judomesterek Clubjának vezetője, az esemény főszervezője, aki elárulta:

cikkünk megjelenéséig száztizennégy előnevezést fogadtak.

Az előnevezés nemcsak a kedvezőbb nevezési díj miatt lehet fontos, nagyban segíti a szervezők munkáját. Részletek a nevezési lehetőségekről a versenykiírásban!

Az előzetes nevezés kizárólag elektronikusan, az alábbi Google form kitöltésével történik: KLIKK IDE! A form a megadott email címre automatikus visszaigazolást küld, amit a helyszíni regisztrációnál a versenyzőnek be kell mutatnia. Bármi egyéb kérdés kapcsán érdeklődni lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Tavaly – ugyancsak a győri Olimpiai Sportparkban – tizenkét ország százkilencvenöt örökifjú judósa lépett tatamira a nyílt magyar veterán-bajnokságon. A százhat hazai judós mellett érkeztek vendégek Ausztriából, Bulgáriából, Csehországból, Horvátországból, Izraelből, Lengyelországból, Németországból, Olaszországból, Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából.

Az összesített éremtáblázat élén a cseh mesterek klubja (8 arany, 9 ezüst, 4 bronz) végzett az első helyen, megelőzve a házigazda Magyar Judomesterek Clubját (6, 3, 4) és az UTE (3, 3, 2) küldöttségét. A legtöbb érmet – huszonegyet – a Czech Masters Judo Club gyűjtötte be.

 

Versenykiírás letöltése: KLIKK IDE!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024)