Nagyszabású versenyt rendezett a Mogyi-Bajai Judo Club, amely ráadásul még „rossz” házigazdának is bizonyult, hiszen a rengeteg bajai érem mellett az összetett pontverseny első helyét is a hazai klub szerezte meg. A Bácskai Horizont beszámolója.




Szuper, kiemelkedő szereplés a hazai versenyen: a bajaiak nagy létszámmal vettek részt a tornán, amelyen kiváló küzdelmeket láthattak a gyerekektől. A Mogyi-Bajai JC judokáinak az összetett pontversenyt is sikerült megnyerniük, a Bácska-kupát otthon tartották.


Aranyérmes:
Nagy Levente (serdülő, 38 kg), Kerekes Jonatán (serdülő, 42 kg), Takács Péter (serdülő, 50 kg), Pihokker Sára (serdülő, 36 kg), Csete Ella (serdülő, 52 kg), Németh Gréta (serdülő, +70 kg), Gazdag Bálint (diák A, 49 kg), Kovács Áron (diák A, 54 kg), Pálfy Lénárd (diák A, 60 kg), Pihokker Sára (diák A, 35 kg), Keller Dávid (diák B, 29 kg), Rutay Hanna (diák B, 27 kg), Frányó Kamilla (diák B, 40 kg)
Ezüstérmes: Szabó Olivér (serdülő, 50 kg), Pálfy Lénárd (serdülő, 60 kg), Radics Maja (serdülő, 44 kg)
Bronzérmes: Papp Konstantin (serdülő, 42 kg), Mihalovics János (serdülő, 50 kg), Lakatos Dénes (serdülő, 60 kg), Schatzl Hanna (serdülő, 57 kg), Vadai Arnold (diák A, 60 kg), Bolvári Milán (diák B, 38 kg)
Negyedik helyezett: Papp Konstantin (diák A, 45 kg)
Ötödik helyezett: Barkúti Levente (serdülő, 46 kg), Gazdag Bálint (serdülő, 50 kg), Szűcs Levente (diák A, 38 kg)
Hetedik helyezett: Szévald Zsolt (serdülő, 38 kg)
Edző: Andrási Barna, Hammer Erik, Kovács Dénes, Radics Attila, Végvári Martin




Vasárnap a Mogyi-Bajai Judo Club szervezésében a legfiatalabb judósok vetélkedőjére került sor a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban. Tizenhat egyesület kétszázharminc judokája küzdött az aranyérmekért.

A Mindenkinek aranyérmet! vetélkedőn a Mogyi-Bajai Judo Club fiataljai kitűnően vizsgáztak a küzdelmek során. Nem a győzelem volt a fontos, hanem a küzdelem bátor, fegyelmezett átélése,ebben vizsgáztak jelesre a bajai versenyzők. A rendezvény helyet adott a speciális versenyzőknek is, akik együtt küzdhettek a kortársaikkal.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Bácskai Horizont
Balogh Zoltán írása)