Három utánpótlásversenyen is jól szerepeltek az elmúlt hetekben a Vasas judoszakosztályának Budai Judo Akadémián pallérozódó judokái.




Mórahalom adott otthont a serdülők nyílt országos rangsorversenyének, illetve a diák A- és B-korcsoportos Magyar Kupa küzdelmeinek. A Vasas judósai közül Frantzen Léna (serdülő, 52 kg) és Kovalchuk Alevtyna (diák B, 49 kg) arany-, Bartyik Zita (diák B, 40 kg) és Tóth Zakariás (serdülő, 50 kg) bronzérmet szerzett, Szakál Levente (serdülő, 55 kg) az ötödik, Szlafkai Márk (serdülő, 50 kg) és Sebők Buda (diák B, 35 kg) pedig a hetedik helyen zárt.




Kis csapattal érkeztek a gazdagrétiek a Budaörs-kupára, amelyen négy érem és egy pontszerző helyezés lett a termés: Kovalchuk Alevtyna (diák B, 49 kg) megnyerte súlycsoportjának küzdelmeit, Bartyik Zita (diák B, 40 kg), Szlafkai Márk (serdülő, 50 kg) és Kovács Barnabás (diák A, 32 kg) egyaránt ezüstérmes lett, Novák Mirkó (diák A, 45 kg) pedig az ötödik helyig jutott.




Az Ostrava Judo Open nevű kétnapos csehországi verseny mérlege a népes nemzetközi mezőnyben: három bronzérem és egy helyezés, három korosztályban, Bartyik Szofi (U16, 57 kg), Damm Olivér (U16, 50 kg) és Szakál Levente (U14, 55 kg) bronzérmet nyert, Kolossváry Regina (U18, 63 kg) pedig hetedik lett. A Vasas küldöttsége a rangos torna utáni kétnapos edzőtáborban is részt vett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Budai Judo Akadémia)