A Diósdi DSE-Érdi JC diák és serdülő versenyzői március harmadik szombatján a már hagyományos Budaörs-kupán vettek részt.




A legkisebb korosztályban (diák C) Csík Bálint, Murai Dániel és Kurucz Csaba mérettette meg magát, pontszerző helyezést még nem sikerült elérniük, de biztatóak az előjelek.

A diák B-korosztályban Billik Anna remekelt, megszerezte a csapat első aranyérmét. A serdülők között Balla Sándor és Dudás Regina sem talált legyőzőre és felállhatott a dobogó felső fokára. Gyuricza-Várszegi Ruben és Török Lóránt is remekül dolgozott, de ezúttal nem ért el pontszerző helyezést.




Mórahalom adott otthont a diák A- és B-korcsoportos Magyar Kupának, illetve a serdülő országos rangsorvetsenynek. A diósdi judokák közül Apostol Csongor és Balla Sándor arany-, Dudás Regina ezüst-, Mihály Petra és Billik Anna bronzérmet nyert, Bodor Szilamér, Gyuricza-Várszegi Ruben és Török Lóránt ezúttal nem ért el pontszerző helyezést. A Diósdi DSE-Érdi JC serdülő csapata a pontversenyben a harmadik helyen végzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Judoklub)