Egy arany- és négy ezüstérmet szereztek az MTK Budapest utánpótláskorú judósai a mórahalmi viadalon: a diák A- és B-korcsoportosoknak Magyar Kupát, a serdülőknek országos rangsorversenyt tartottak.




A fiatalabbak (U12) között Salo Johara (36 kg) szerepelt a legjobban, az első helyen végzett súlycsoportjában. Mindeközben a diák A-korosztályban (U13) Kabályi Zsófia (45 kg), Boda Szabolcs (49 kg) és Schmuck Olivér (54 kg) révén három második helynek is örülhettek a kék-fehérek, Újhelyi Barna (60 kg) ötödik lett. A serdülők mezőnyében Szilágyi Patrik (36 kg) szerzett újabb ezüstérmet az MTK Budapest indulói közül.


 

Kiválóan teljesítettek a diák-, illetve serdülőkorú judósok a budaörsi városi sportcsarnokban rendezett 13. Budaörs-kupán is. A diák A-korosztályban Ujhelyi Barna (60 kg) második, Schmuck Olivér (54 kg) harmadik, Kótai Kolos (41 kg) ötödik helyen zárt. A diák B-korcsoportban Salo Johara (36 kg) második lett. A serdülők mezőnyében Szilágyi Patrik (38 kg), Füredi Barnabás (46 kg), Bányai Barnabás (60 kg), Sipos Zsófia (48 kg) és Baumhauer Aida (57 kg) egyaránt bronzérmet szerzett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: MTK Budapest)