A sportolóké volt a főszerep a Bácskai Harsona Sportolói díjátadó ünnepségen, a Hotel Elizabeth szállodában. A szervező, Putnik Tamás beszédében hangsúlyozta, hogy egy baráti beszélgetés során vetődött fel a rendezvény ötlete, az eredményes sportolók elismerése. A Baon beszámolója.




Andrási Márton nevében a díjat edzője, Radics Attila vette át


„Az elmúlt években elmaradtak a sportbálak, ezzel együtt pedig a sportolók díjazása, elismerése is. Ezért gondoltuk, hogy egyfajta hiánypótló esemény lehet a díjátadó, hiszen ugyan nem a legfényesebb időszakát éli jelenleg a bajai sport, azonban még így is bőven vannak szép sikerek, születnek országos vagy éppen nemzetközi eredmények. A sportolóink, az edzőik megérdemlik, hogy díjazzák, elismerjék a munkájukat. A díjazottakat a saját egyesületük jelölte az elismerésre, mindenki a saját berkein belül választotta ki, hogy ki kapja a díjat” – mondta a Baon-nak Putnik Tamás.



A Mogyi-Bajai Judo Club legjobbja 2023-ban az U23-as Európa-bajnoki bronzérmes Andrási Márton (a képen balról a harmadik) lett, a díjat edzője, Radics Attila vette át.

Az elismerések átadásában részt vett Kámánné dr. Bari Bernadett, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, Márton László, Borbély Miklós triatlon és kerékpáros edző, a Lotus Cycling Team vezetőedzője, ifj. Radnóti Miklós, a Basket Baja elnöke. Az átadást pezsgős koccintás és vacsora követte.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Baon
Márton Anna írása
Fotó: Márton Anna
EJU, Carlos Ferreira)