Közös csapatot állítottak fel a Szatmárnémetiben működő sportegyesületek judoszekciói, és így vettek részt az U13-as korosztályos bajnokság regionális selejtezőjének első fordulójában. A Szatmári Friss Újság beszámolója.




Terely Mihály és Marian Halas edzők irányításával állt össze Szatmárnémeti csapata, amelynek keretét a Szatmárnémeti Olimpia Városi Sportklub, a Szatmárnémeti Sportklub, a Szatmárnémeti Unio Sportklub és a Szatmárnémeti Fusle Security Sportklub judokái alkották.

Így tizenegy sportoló képviselte a várost: Rares Caragescu (34 kg), Thiruvadi Alesszia, Anisia Halas (36 kg), Rafael Ursu, Iannis Marina (46 kg), Oroszi Stefánia (44 kg), Simay Márton (55 kg), Daria Danuț (52 kg), Rares Maxim, Nicusor Ignat (+55 kg) és Iulia Nastase (+52 kg). Az együttműködés gyümölcsöző volt, hiszen Szatmárnémeti válogatottja a harmadik helyen zárt.

A hatos számú régió első fordulóját Kolozsváron rendezték, de őszig következik másik két etap, amit az országos döntő követ. Ide a régiók első három helyezettjei kvalifikálják magukat.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Szatmári Friss Újság)