A Zalaegerszegi Judo SE játékos vetélkedőkkel és egyéb gyermekprogramokkal egybekötött családi napot tartott. Az Apáczai ÁMK-ban megrendezett eseményen megtelt a klub edzőterme. A Zaol beszámolója.




Nem először rendez hasonló eseményt a Zalaegerszegi Judo SE, a kub vezetői fontosnak tartják, hogy évente egyszer, de inkább kétszer legyen hasonló összejövetelük, hogy a náluk sportoló gyerekeknek és szüleiknek egyfajta összegzést adjanak az egyesületben zajló munkáról és terveikről. Ezúttal is sokan gyűltek össze, kezdésként Varga Zoltán, a ZJSE elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezt követően ifj. Nagysolymosi Sándor vezetőedző számolt be a klub eredményeiről, egyenként sorolta azon fiatalok nevét és eredményeit, akik az elmúlt időszakban a legsikeresebben szerepeltek.

A sportról és a judóról viszont nemcsak beszéltek, hanem következett a közös bemelegítés, majd játékos vetélkedők iskolás és ovisok számára. A végén pedig Exatlon-pályán is végigmehettek a gyerekek. A délelőtti program jó hangulatban telt, ifj. Nagysolymosi Sándor vezetőedző pedig azt is elárulta, hogy miért éppen erre a hét végére tették a családi napjukat.

„A jövő hét végétől már elkezdődnek a versenyek erre az évre, és gyakorlatilag onnantól minden hétvégén lesz egy viadal a versenyzőinknek – mondta a szakvezető. – Ezek között junior- és ifjúsági válogatók is lesznek, de regionális versenyek is. A családi napunk pedig összességében jól sikerült, csaknem nyolcvan gyerek volt jelen, többségüket elkísérték a szülők is. Persze voltak, akik hiányoztak, hiszen erre a hétvégére estek az iskolai felvételik. Egyébként nemcsak ilyenkor, hanem a nyári időszakban is tartunk családi napot, amelyen megismerkedhetünk a nálunk edződő fiatalok és gyerekek szüleivel. Szeretnénk, ha ők is látnák, milyen munka zajlik nálunk. Úgyhogy a következő közös nap időpontja már megvan, amit júniusban tartunk meg.”




A ZJSE az elmúlt évben nagyon eredményesen szerepelt a versenyeken. Húsz fiatalja jutott el az országos bajnokságokra, akik kilenc érmet szereztek, rajtuk kívül pedig nagyjából harminc judós a régiós viadalokon is részt vesz, ők alkotják a klub versenyzői tagságát.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Zaol
Kerkai Attila írása
Fotó: Szekeres Péter)