Áprilisban, júniusban és júliusban hat alkalomból álló edző továbbképzést szervez az olimpiai bronzérmes Csősz Imre és barátja, Kovács Antal egykori edzőpartnere, Kun Szilárd a Babarcszőlősi Lovasudvarban. A programsorozatot szombaton rajtol, méghozzá telt házzal.




A barcelonai érmesekis átadják tapasztalataikat


Csősz Imre, a házigazda elmondta, az első alkalomra megtelt a jelentkezők húsz fős kerete, vagyis telt házzal indul a sorozat, amelyet a Nemzetközi Judo Szövetség akadémiájának mintájára szerveznek.




A szemináriumok helyszíne


A Baranya megyei Babarcszőlősön tartandó szemináriumokon alkalmanként húsz edző vehet részt, a további időpontokra a Magyar Judo Szövetség integrált informatikai rendszerén keresztül tudnak jelentkezni a szakemberek. Legalább egy alkalommal kötelező a részvétel a KEP/KUEP/MEP/NEP/Gerevich-programokban fizetett edzők számára.

A program minden alkalommal szombat délelőtt tíz órakor kezdődik, elméleti foglalkozásokon és technikai bemutatókon vesznek részt a jelenlévők, a szeminárium vasárnap ebéddel ér véget.

Csősz Imre hozzátette: az eredetileg kiírt programban történt egy csere, a második alkalommal Hangyási László, Csák József és Csősz Tekla, a harmadikon pedig Hajtós Bertalan, Tardos János és Keserű József fogadja majd a résztvevőket. Az edzők számára bővebb információval szolgál a főszervező a 06 (20) 499-5421-es telefonszámon.


A dátumok, előadók

2024. április 13–14.: dr. Kovács Antal, Kanczler István, Gosztonyi Balázs Ember Andrea
2024. április 20–21.: Hangyási László, Csák József, Csősz Tekla
2024. június 15–16.: Hajtós Bertalan, Tardos János, Keserű József
2024. június 22–23.: Csernoviczki Csaba, Csernoviczki Éva, Dékány Hilda
2024. július 6–7.: Karakas Hedvig, Ungvári Miklós, Király Bence
2024. július 20–21.: Bor Barna, Kun Szilárd, Csősz Imre, Szilágyi Szilvia

 

A program letöltése: KLIKK IDE!


s