Szombaton és vasárnap rendezik meg a Megyeri úton Közép-Európa egyik legnagyobb utánpótlásversenyét, a Budapest-kupát, amely a harminchetedik kiírásához érkezik.



„Újra megtöltjük a világ több pontjáról érkező judósokkal Budapestet – olvashatjuk az esemény közösségi oldalán.2024. április 27-én és 28-án ismét megrendezzük a Budapest-kupát, majd a hagyományoknak megfelelően 2024. április 29-én és 30-án nemzetközi edzőtáborra kerül sor. A két versenynap során szombaton az U13-as és U18-as korosztály mérkőzik, vasárnap az U23-as és U15-ös korosztály csap össze, nyolc tatamin.



1987 óta egyre több érdeklődő és nevező vett részt rendezvényünkön. Tavaly rekordot döntöttünk minden téren. Ennek a rekordnak köszönhetően az idén sokkal nagyobb, jobb, profibb rendszerrel és nagyobb csapattal készülünk a versenyre. Sok újdonsággal is készülünk!

1. Új rendszer
A Judo Mobile alkalmazás könnyen letölthető mobilra, táblagépre, bármilyen eszközre a Google Play alkalmazáson keresztül. Ez az applikáció lehetővé teszi mindenki számára, hogy élőben, másodperc pontosan nyomon tudjon követni mindent a verseny során. A mérlegelés sokkal gyorsabb lesz, hisz egy QR-kód segítségével lehet majd bemérni, nem súlycsoportokra bontva. A QR-kód által a bemért súly automatikusan bekerül a rendszerbe, ha nem vagy megelégedve a súllyal, többször is próbálkozhatsz a mérlegelési időn belül. A Youtube-on és az appon keresztül is nézheted a közvetítést. Az appnak köszönhetően csapatodból a versenyzőidet be tudod jelölni, és jelzi, amikor sorra kerül (melyik tatami és mikor), így nem kell folyton a kijelzőket figyelned.

2. Több mérleg
Bízunk benne, hogy idén is rengetegen fogtok érkezni, így több mérleget fogunk kihelyezni. Lesz két próbamérleg és hat mérlegelési pont. A mérlegelés gyorsabb, mert csak a kártyát kell beolvasni és közvetlenül a rendszerbe kerül a pontos súly.

3. Közvetítés
Youtube-on és az appon keresztül is elérhető lesz, amit a videóbíró kamerái vesznek. Ezek bármikor vissza játszhatóak, youtube-ról le is lehet majd tölteni a felvételeket.

  • Közvetítés az első versenynapról (szombat): KLIKK IDE!
  • Közvetítés a második versenynapról (vasárnap): KLIKK IDE!


4. Nagyobb és több kijelző
Az idén nemcsak koordináló tv-ket helyezünk ki, hanem egy hatalmas kijelző is segíti majd mindenki munkáját, hisz a teljes pályáról látható lesz a versenyrend.”

További információk érdekességek, szállás, étkezés a Budapest-kupa közösségi oldalán: KLIKK IDE!

 




 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: Budapest-kupa)