A Budapesti Regionális Judo Szövetség igen népszerű nemzetközi utánpótlásversenye, a Budapest-kupa április végén a harminchetedik kiírásához érkezik!



Tavaly óriási részvételi rekord született: több mint ezernyolcszáz judós lépett tatamira. Négy kontinens huszonhárom országának (Ausztrália, Ausztria, Azerbajdzsán, Bulgária, Csehország, Dánia, Franciaország, Grúzia, Hollandia, Izrael, Japán, Kanada, Kazahsztán, Kolumbia, Kuba, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Mongólia, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország) kétszáz egyesülete szerepelt a régió egyik legrangosabb utánpótlásversenyén. A pontos létszám a végelszámolásnál 1860 fő lett!

Most ismét benépesülhetett be a Megyeri úti sporttelep, április 27-án az ifjúsági (U18) és a diák A- (U13), április 28-án pedig a serdülő (U15) és az U23-as korcsoportok hazai és nemzetközi legjobbjai versenyzési lehetőséghez jutnak az újpesti jégcsarnokban felállított tatamin. Természetesen ebben az évben is megrendezik a versenyt követő edzőtáborozást, amelyre április 29-én és 30-án a Jégcsarnokban, illetve a szomszédos Horváth István Judocsarnokban kerül sor.

A 37. Budapest-kupa kiírása már elérhető. A nevezésre a hazai judósok számára a Magyar Judo Szövetség rendszerén keresztül kerül sor, a kötelező előnevezés április első napján kezdődik, a végső határideje pedig április 24. lesz.





 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: BRJSZ
)