A hétvégi párizsi Grand Slam utolsó napján egy páratlan csapatbajnoki összecsapást láthattak a szurkolók, a meccs megmutatta a judo igazi erejét.



A Legendák és a Hősök együttesében világklasszisok és gyerekek alkották a „vegyes csapatot”, a párharc nagy izgalmakat hozott. A végeredmény döntetlen lett, de ismét győzött a JUDO!




Hősök:
Emma Lapierre, Lasa Savdatuasvili (olimpiai és világbajnok), Clarisse Agbegnenou (kétszeres olimpiai és hatszoros világbajnok), Kael Boussuge, Marie France Coulibaly, Cyrille Maret (olimpiai érmes)
Legendák: Majlinda Kelmendi (olimpiai és világbajnok), Mohamed-Rida Moussafi, Louise Girardey, Iliasz Iliadisz (olimpiai és világbajnok), Lucie Decosse (olimpiai és világbajnok), Elijah Ruimy




Török Ferenc (balról) hetven esztendős


Vannak ünnepeltjeink is ezen a napon, ma hetven esztendős a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola negyedik danos vezetőedzője, a Bay Béla-díjas Török Ferenc, ma negyvenkilenc éves a judo korábbi utánpótlás sportágvezetője, a KSI SE trénere, jelenleg a klub alelnöke, Preiszler Gábor, ma negyvenhét a korábbi ifjúsági magyar bajnok Treszl Gábor, aki egy Pannónia nyergében utazott Pekingbe és Londonba is, hogy a helyszínen szorítson a magyar judósokért az olimpián, és ma huszonnyolc esztendős az ifjúsági magyar bajnoki bronzérmes Lovász Bálint. Isten éltesse őket!


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2024
Forrás: IJF
Fotó: IJF, Gabriela Sabau)