Zalaegerszeg adott otthont az idei felnőtt egyéni országos bajnokságnak, amelyen a Szatymazi SE három judósa is felállhatott a bajnoki dobogóra. A szatymaziak közül Kárpáti Emese (78 kg) és Ménesi Beatrix (+78 kg) ezüst-, Tompa Márton (+100 kg) bronzérmet szerzett, Tompa Péter (100 kg) pedig az ötödik helyen végzett.




Október 24-én az UTE Megyeri úti termében, a Horváth István Judocsarnokban rendezték meg a Budapest-bajnokságot, amelyen Czékmán Viktória (36 kg), Jánoska Kristóf (42 kg), Boda Zita (+56 kg) és Flender Márk (+66 kg) arany-, Erdélyi Andor (60 kg) ezüst-, Lestyán Zalán (39 kg), Nagy Csongor (39 kg) és Babó Dénes (49 kg) pedig bronzérmet nyert.




A győri Olimpiai Sportpark volt a helyszíne a junior B- és serdülő B-korcsoportos országos bajnokságnak, amelyen Kónya Ádám (50 kg) az ötödik, Flender Márk (+73 kg), Zádori Bálint (90 kg) és Túri Alex (100 kg) a hetedik helyezést érte el.




Ugyancsak Győr adott otthont az ifjúsági nemzetközi versenynek, amelyen Túri Alex (+90 kg) negyedik, Kőhegyi Fanni (70 kg) ötödik, Kónya Ádám (55 kg) és Zádori Panna (57 kg) pedig hetedik lett.




A Speciális Olimpia budapesti versenyén Redenczki Sára Linda két súlycsoportban is indult, a 44 kilogrammosok között arany-, a 48 kilogrammban pedig ezüstérmet vehetett át.



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021
Forrás: Szatymazi SE)