2013. május 18.

Eredményes vasi judósok

Szép eredményekkel tértek haza a szombathelyi Vasi Virtus Judo SE versenyzői a közelmúltban rendezett erőpróbákról.Budapesten rendezték az országos diákolimpiai döntőt. A Savaria Szakképző diákja, Karáth Szabolcs az ifjúságiak mezőnyében, a +90 kilós súlycsoportban lépett tatamira. Kedvező sorsolásának köszönhetően az első körből mérkőzés nélkül jutott tovább. Az elődöntőben aztán kikapott a későbbi győztestől, a harmadik helyért zajló meccsen viszont nagy csatában, remek teljesítménnyel verte ellenfelét ajkai riválisa kulcscsonttörést szenvedett. Karáth Szabolcs így bronzéremmel zárt.

Az Észak-dunántúli Regionális Judo Szövetség Piliscsabán rendezte regionális rangsorversenyét. A Vasi Virtus Judo SE tizennyolc versenyzővel nevezett a több mint háromszáz judokát felvonultató erőpróbára. A Vasi Virtus judokáit Stampf Mónika edző készítette fel a versenyekre.

Aranyérmes: Geider Szabolcs (diák C, 45 kg)
Ezüstérmes: Juhász Luca (diák D, 29), Part István (diák A, 32), Karáth Szabolcs (ifjúsági, +90)
Bronzérmes: Karáth Maximilián (diák D, +44), Simon Patrícia (serdülő, 44), Tóth Benedek (serdülő, 36), Horváth Gergő (serdülő, 66), Ávár Katalin (ifjúsági, 52), Komondi Márk (ifjúsági, 66)


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
 
(Judoinfo.hu 2013
Forrás: Vaol.hu
Tóth Gábor írása)Szegediek és deszkiek a tatamin
Szegediek és deszkiek a tatamin

A Szegedi Judo SE és Deszki Sport Club judokáinak szerepléséről számolt be a regionális napilap, a Délmagyarország.

Mozgalmas judós napok Diósdon
Mozgalmas judós napok Diósdon

A Diósdi DSE judósai az elmúlt napokban több rangos versenyen is részt vettek: jártak Miskolcon, Olaszországban, Kaszón és Újpesten is.

Miskolci VSC-MVSI: kiemelkedő EBMEX-kupa
Miskolci VSC-MVSI: kiemelkedő EBMEX-kupa

Kiemelkedően szerepeltek a Miskolci VSC-MVSI judósai Miskolcon, az U17-es korosztály számára kiírt 16. EBMEX-kupa nemzetközi versenyen.

Tizenegy zalaegerszegi érem Nemesvámosról
Tizenegy zalaegerszegi érem Nemesvámosról

Február 17-én Nemesvámoson rendezték meg a judo diákolimpia Veszprém megyei döntőjét. A Zalaegerszegi Judo Sportegyesület tizenegy versenyzővel indult a viadalon.

Új teremben készülhetnek a Hódok!
Új teremben készülhetnek a Hódok!

Bemutatkozik Hódmezővásárhely első rugós tatamival kialakított judoterme: a megfelelő alapok lefektetése biztosítja számunkra, hogy egész életünkön át hódolhassunk a sport iránti szenvedélyünknek.

A JUDOINFO TOVÁBBI REGIONÁLIS HÍREI