2013. május 18.

Eredményes vasi judósok

Szép eredményekkel tértek haza a szombathelyi Vasi Virtus Judo SE versenyzői a közelmúltban rendezett erőpróbákról.Budapesten rendezték az országos diákolimpiai döntőt. A Savaria Szakképző diákja, Karáth Szabolcs az ifjúságiak mezőnyében, a +90 kilós súlycsoportban lépett tatamira. Kedvező sorsolásának köszönhetően az első körből mérkőzés nélkül jutott tovább. Az elődöntőben aztán kikapott a későbbi győztestől, a harmadik helyért zajló meccsen viszont nagy csatában, remek teljesítménnyel verte ellenfelét ajkai riválisa kulcscsonttörést szenvedett. Karáth Szabolcs így bronzéremmel zárt.

Az Észak-dunántúli Regionális Judo Szövetség Piliscsabán rendezte regionális rangsorversenyét. A Vasi Virtus Judo SE tizennyolc versenyzővel nevezett a több mint háromszáz judokát felvonultató erőpróbára. A Vasi Virtus judokáit Stampf Mónika edző készítette fel a versenyekre.

Aranyérmes: Geider Szabolcs (diák C, 45 kg)
Ezüstérmes: Juhász Luca (diák D, 29), Part István (diák A, 32), Karáth Szabolcs (ifjúsági, +90)
Bronzérmes: Karáth Maximilián (diák D, +44), Simon Patrícia (serdülő, 44), Tóth Benedek (serdülő, 36), Horváth Gergő (serdülő, 66), Ávár Katalin (ifjúsági, 52), Komondi Márk (ifjúsági, 66)


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
 
(Judoinfo.hu 2013
Forrás: Vaol.hu
Tóth Gábor írása)Tíz kecskeméti érem a szolnoki viadalról
Tíz kecskeméti érem a szolnoki viadalról

A Kecskeméti Judo Club-KESI tizenhat versenyzővel vett részt a szolnoki Bíber Pál-emlékversenyen, s három első, két második, öt harmadik és négy pontszerző helyezést szereztek judósai.

PVSK: harmadik hely a csapatversenyben
PVSK: harmadik hely a csapatversenyben

Huszonnégy egyesület 317 versenyzőjének részvételével rendeztek Zalaegerszegen utánpótlás judoversenyt és sportbemutatót. A Pécsi VSK harmadik lett a csapatversenyben.

Tíz siklósi érem és bajnoki pontszerzés
Tíz siklósi érem és bajnoki pontszerzés

A kecskeméti felnőtt országos bajnokságon és a barcsi regionális rangsorversenyen is tatamira léptek a Siklós SE judokái. A mérleg: tíz érem és egy bajnoki pontszerzés.

Szlovákiában és Zalaegerszegen járt a Vitál Judo
Szlovákiában és Zalaegerszegen járt a Vitál Judo

Április elején két versenyen – a szlovákiai Galántán és Zalaegerszegen – vett részt a Vitál Judo utánpótláscsapata. A mérleg: húsz érem!

A nap videója: Eb-re készülnek az ASE judósai
A nap videója: Eb-re készülnek az ASE judósai

A tel-avivi Európa-bajnokságra készülnek az Atomerőmű SE judósai: Pupp Réka, Csoknyai László és Cirjenics Miklós. A Lelátó Magazin a paksi esélyeket latolgatta.

A JUDOINFO TOVÁBBI REGIONÁLIS HÍREI