2013. május 18.

Eredményes vasi judósok

Szép eredményekkel tértek haza a szombathelyi Vasi Virtus Judo SE versenyzői a közelmúltban rendezett erőpróbákról.Budapesten rendezték az országos diákolimpiai döntőt. A Savaria Szakképző diákja, Karáth Szabolcs az ifjúságiak mezőnyében, a +90 kilós súlycsoportban lépett tatamira. Kedvező sorsolásának köszönhetően az első körből mérkőzés nélkül jutott tovább. Az elődöntőben aztán kikapott a későbbi győztestől, a harmadik helyért zajló meccsen viszont nagy csatában, remek teljesítménnyel verte ellenfelét ajkai riválisa kulcscsonttörést szenvedett. Karáth Szabolcs így bronzéremmel zárt.

Az Észak-dunántúli Regionális Judo Szövetség Piliscsabán rendezte regionális rangsorversenyét. A Vasi Virtus Judo SE tizennyolc versenyzővel nevezett a több mint háromszáz judokát felvonultató erőpróbára. A Vasi Virtus judokáit Stampf Mónika edző készítette fel a versenyekre.

Aranyérmes: Geider Szabolcs (diák C, 45 kg)
Ezüstérmes: Juhász Luca (diák D, 29), Part István (diák A, 32), Karáth Szabolcs (ifjúsági, +90)
Bronzérmes: Karáth Maximilián (diák D, +44), Simon Patrícia (serdülő, 44), Tóth Benedek (serdülő, 36), Horváth Gergő (serdülő, 66), Ávár Katalin (ifjúsági, 52), Komondi Márk (ifjúsági, 66)


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
 
(Judoinfo.hu 2013
Forrás: Vaol.hu
Tóth Gábor írása)Egy ezüst, ami nekünk aranyat ér
Egy ezüst, ami nekünk aranyat ér

Zircen, a judotáborban köszöntötték Hajtós Bertalant, egykori kiváló sportolót, abból az alkalomból, hogy huszonöt évvel ezelőtt, 1992-ben ezüstérmet nyert a barcelonai olimpián.

A Balatonon edzőtáboroztak a nagykőrösiek
A Balatonon edzőtáboroztak a nagykőrösiek

A Kőrös Judo SE ebben az évben immár hatodik alkalommal szervezett edzőtábort Balatonakalin, Nagykőrös Város Önkormányzat ifjúsági táborában. Az elmúlt évhez hasonlóan most is külön turnusban sikerült megtölteni a tábort.

Bartha Ákos Tajvanról is érmet szeretne
Bartha Ákos Tajvanról is érmet szeretne

A felnőtt válogatottal idén Eb-bronzérmet kiérdemlő Bartha Ákos személyében miskolci judós indulója is lesz az augusztus 19. és 30. között Tajpej városában megrendezendő 29. nyári Universiadénak.

Nagyot meneteltek az RHSDE versenyzői
Nagyot meneteltek az RHSDE versenyzői

Rendkívül sikeres első félévet zárt a Rákosvidéke Hajtós DSE csapata, a kitűnő eredményekről a klub vezetőedzője, az olimpiai ezüstérmes Hajtós Bertalan számolt be a Judoinfónak.

Kaposváriak a nemzetközi élmezőnyben
Kaposváriak a nemzetközi élmezőnyben

Két fényesen csillogó érmet is szereztek a Kaposvári Judo Klub junior korú sportoló. Megállt az élet a fiatalok edzésén, amikor a Kaposvári Judo Klub két junior versenyzője, Kozma Ákos és Boros Bence egymásnak feszült.

A JUDOINFO TOVÁBBI REGIONÁLIS HÍREI