2013. május 18.

Eredményes vasi judósok

Szép eredményekkel tértek haza a szombathelyi Vasi Virtus Judo SE versenyzői a közelmúltban rendezett erőpróbákról.Budapesten rendezték az országos diákolimpiai döntőt. A Savaria Szakképző diákja, Karáth Szabolcs az ifjúságiak mezőnyében, a +90 kilós súlycsoportban lépett tatamira. Kedvező sorsolásának köszönhetően az első körből mérkőzés nélkül jutott tovább. Az elődöntőben aztán kikapott a későbbi győztestől, a harmadik helyért zajló meccsen viszont nagy csatában, remek teljesítménnyel verte ellenfelét ajkai riválisa kulcscsonttörést szenvedett. Karáth Szabolcs így bronzéremmel zárt.

Az Észak-dunántúli Regionális Judo Szövetség Piliscsabán rendezte regionális rangsorversenyét. A Vasi Virtus Judo SE tizennyolc versenyzővel nevezett a több mint háromszáz judokát felvonultató erőpróbára. A Vasi Virtus judokáit Stampf Mónika edző készítette fel a versenyekre.

Aranyérmes: Geider Szabolcs (diák C, 45 kg)
Ezüstérmes: Juhász Luca (diák D, 29), Part István (diák A, 32), Karáth Szabolcs (ifjúsági, +90)
Bronzérmes: Karáth Maximilián (diák D, +44), Simon Patrícia (serdülő, 44), Tóth Benedek (serdülő, 36), Horváth Gergő (serdülő, 66), Ávár Katalin (ifjúsági, 52), Komondi Márk (ifjúsági, 66)


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
 
(Judoinfo.hu 2013
Forrás: Vaol.hu
Tóth Gábor írása)Befejeződött a BHSE judotermének felújítása
Befejeződött a BHSE judotermének felújítása

A BHSE judo szakosztálya örömmel jelentette be, hogy hétfőtől újraindultak az edzések a Tüzér utcai termükben. A vezetőség köszöni a türelmet és a megértést, s bízik abban, hogy a felújított judocsarnok immár megfelel és helyt tud állni a 21. század kihívásainak.

Nagyszerűen indult a Samurai-ősz
Nagyszerűen indult a Samurai-ősz

Izgalmasan és nagyon tevékenyen kezdődött az idei tanév a Samurai JC-nél. A világbajnokságon Fridrich Annamária, mint versenybíró, Havasi Viktor, mint felelős szervező tevékenykedtek, tanítványaik, versenyzőik pedig az önkéntes segítők táborát erősítették, kitartóan szorgalmas munkájukkal.

Kaposvári érmek a Budapest-bajnokságról
Kaposvári érmek a Budapest-bajnokságról

„A Budapesti Regionális Judo Szövetség által kiírt versenyen a saját régiónkénál sokkal erősebb mezőny várt versenyzőinkre. A főváros-környékbeli, és a budapesti klubok mellett több nagy vidéki klub sportolói is részt vettek a tornán.”

Bajai ezüst Budapesten és Moldovában
Bajai ezüst Budapesten és Moldovában

Október 14-én az UTE judocsarnokában rendezték a diákok Budapest-bajnokságát, ahol a Mogyi-Bajai Judo Club négy versenyzője vett részt. Közülük Illés Máté a diák C-korcsoportban második helyen végzett.

Négy hazai aranyérem született Kecskeméten
Négy hazai aranyérem született Kecskeméten

A himnusz hangjaival és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett emlékverseny Kecskeméten.

A JUDOINFO TOVÁBBI REGIONÁLIS HÍREI