Szívhez szóló levelet kaptunk az egyik olvasónktól, amelyben köszönetet mond az önzetlen segítségért, amit súlyos beteg fiának nyújtott a Rákosvidéke Hajtós DSE. A történet valóban példa értékű összefogásról szól…


Karika Ákos 2008 októberében bronzérmet szerzett a junior országos bajnokságon


„Ezúton szeretnék köszönetet mondani Hajtós Bertalannak és tanítványainak, valamint az RHDSE szülői munkaközösségének – írta levelében Karika Rudolf, Ákos édesapja. – Köszönöm, hogy a tudtunkon kívül pénzt gyűjtöttek a fiam kórházi kezeléseinek költségére. Sajnos a fiamnál mintegy öt hónappal ezelőtt rosszindulatú nyirokrákot diagnosztizáltak. Már az ötödik kezelésen van túl, és reményeink szerint javul az állapota.

A fiam valamikor Bercinek a versenyzője volt, szép eredményeket értek el. Később Pakson versenyzett, ahol az utolsó eredménye a junior országos bajnoki harmadik hely volt 2008-ban. Külünösképpen értékes ez a fajta gondolkodás, hiszen mi Ajkán élünk. Még egyszer köszönöm!”

„Néhány évvel ezelőtt Ákos nálam judózott. Az édesapjával szoktunk beszélni telefonon, s amikor meghallottam, mi történt vele, azonnal elhatároztam, hogy valamit tennünk kell érte – mondta megkeresésünkre Hajtós Bertalan. – Kihirdettem a csapatban, mindenki úgy érezte, hogy segítenie kell. Végül is szerény összeggel, de talán hozzá tudtunk járulni Ákos gyógyulásához. Ezúton is kívánok neki mielőbbi felépülést!”

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012)