Idén is megrendezték a Szentkirályi Ásványvíz Judo Kupát Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban. A rendezvényt Bogasov István a Sport Munkacsoport vezetője nyitotta meg, majd Tanács Attila, a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség főtitkára köszöntötte a sportolókat.




A Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség versenyének negyedik állomása a kecskeméti, korábban Nagykőrös, Solt, és Szolnok volt helyszíne az eseménynek az idei esztendőben. A régióba több megye tartozik, így a versenyre 37 egyesület küldte el, mintegy 250 versenyzőjét.  A hírös városból negyven nevezés érkezett, a Kecskeméti Sportiskola, és a Kecskeméti Judo Club jóvoltából.

„Mérsékelt szereplés, a vártnál halványabb teljesítmények jellemezték a KJC-KESI sportolóinak versenyzését a Messziben zajló Szentkirályi-kupán. Major Ádám és Lovászi Bendegúz viszont megérdemli a dicséretet. Feyér Zétény és Sándor Petra Luca hősies küzdeni tudásról tettek tanúbizonyságot. A többi versenyzőnknek még van bőven javítanivalója” – értékelte a klub a hazaiak szereplését.


KJC-KESI egyéni eredmények
Serdülők
Aranyérmes:
Lipóczy István Dániel (+81 kg)
Ezüstérmes: Kriminál István Áron (+81 kg), Sándor Petra Luca (52 kg)
Bronzérmes: Jaksa Ákos (50 kg)
Ötödik helyezett: Hrabovszky Richárd (55 kg), Kékesi Levente (55 kg)

Diák A-korosztály
Aranyérmes:
Major Ádám (60 kg)
Ezüstérmes: Feyér Zétény (32 kg)

Diák B-korosztály
Ötödik helyezett:
Faragó Botond (32 kg)

Diák C-korosztály
Aranyérmes:
Lovászi Bendegúz (50 kg)
Ötödik helyezett: Szabó Dániel (30 kg), Benkovics Bendegúz (50 kg)

Felkészítő edző: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Hiros.hu, KJC.hu)