December 20-án tartotta évzáró és karácsonyi ünnepségét a Veresi Küzdsőrpot egyesület. Ilyés Gyula hatodik danos mester csapata kitett magáért ebben az évben.




„Hagyományainknak megfelelően készültünk, saját készítésű díszekkel együtt díszítettük a karácsonyfát, sok finomság került az asztalokra – olvashatjuk a klub közösségi oldalán. – Sportági bemutatókkal kezdődött az ünnepség, előbb Soós Laci bácsi kápráztatott el bennünket, megmutatta, hogy hetven felett is lehet magas szinten judózni.




Aztán Spalovszky Csaba következett, aki japán karddal mutatott be csodaszép formagyakorlatokat. Majd az évértékelő következett: egyesületünk nagyszerű évet zárt, négy sportágban versenyeztünk, harmincnyolc versenyen álltunk rajthoz, százötvennégy érmet nyertünk, amiből ötvenöt arany. Tíz országos versenyen és tíz országos bajnokságon vettünk részt, négy nemzetközi versenyre utaztunk, két világbajnokságon és egy Európa-bajnokságon szerepeltünk.




A hazai egyesületi rangsorban judo sportágban több mint kétszáz egyesület közül az ötvenötödik helyen végeztünk, az országos bajnokságok pontversenyében pedig a harmicnnyolcadik helyet szereztük meg.




Sikerült új tatamikat vásárolnunk, ami minden egyesület életében óriási dolog. Voltak edzőtáboraink, tartottunk családi napokat, híres mestereket, világhírű judósokat láttunk vendégül. Több bemutatón is sikerrel szerepeltünk. Minden korábbi értékünket sikerült megtartanunk. Marketing tevékenységünk rengeteget javult, rendszeres szereplői vagyunk a médiának.




Veresegyházi központi edzőtermünkben hét csoportban dolgozunk, külsős helyszíneken is oktatunk. Szadán, Gödöllőn, Bagon, és Turán. Részt veszünk az esélyegyenlőségi programban is. Külsős oviban is jelen vagyunk. Meghonosítottuk a városban az uKIDót. Büszkén mondhatjuk, hogy több mint kétszáz főt mozgatunk rendszeresen.




Továbbra is tanítunk a Fitness Akadémián, sikeresek a sport-coach képzéseink. Sok élsportoló választ bennünket, hogy mentális felkészülésüket segítsük. Négy sportági szakszövetségnek vagyunk a tagjai. Az idén már negyedszer gyűjtöttünk jótékony célra. Büszkén mondhatjuk, hogy most is, mint mindig jó helyre került a segítség.




A díjátadón többen örülhettek. 2018-ban Az év férfi judósa címet Gyetván Zsolt érdemelte ki, a hölgyeknél a cím Ballon Andreáé lett, csakúgy mint tavaly. Kimagasló teljesíményéért elismerésben részesült Gaál Bendegúz, Szégner Dániel és Ballon Gábor. Cross-Training különdíjat vehetett át Lindert Nyári Jenőné.




Apró kedvességgel köszöntük meg Dorka néni munkáját aki nagyon sokat tesz értünk, és ifj. Ilyés Gyula (Gyuszkó) segítségét, aki szeptember óta töretlen lendülettel segíti az uKIDo csoport edzéseit. Nem unatkoztunk. Köszönjük a szülőknek, hogy hétről hétre, hónapról hónapra ránk bízzátok gyermekeiteket! Jó évet zártunk! Soha rosszabbat! Jó ide tartozni!”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Veresi KE)