Közhelyszerű igazság: a sok munkának megvan a gyümölcse, erről személyesen is meggyőződhettek a Ledényi Judo Team versenyzői az elmúlt hetekben: tucatnyi érem került Ledényi Levente tanítványainak nyakába.




A siklósi serdülő országos bajnokságon a még diák A-korcsoportos Kollár Ágoston aranyérmet szerzett, az ugyancsak diák A-korcsoportos Kollár Sebestyén és Szomorjai Gergely a dobogó harmadik fokára állhatott fel, Varga Olivér az ötödik, Gyöngyösi Adél pedig a hetedik helyen végzett. Urbánfy Marci két mérkőzést vívott, helyezetlenül végzett, de súlyos sérülése után tőle jövőre várják az egyre jobb eredményeket. A Ledényi Judo Team az összesített pontversenyben az előkelő hetedik helyet szerezte meg.




Ugyancsak Siklóson került sor a III. osztályú felnőtt országos bajnokságra, amelyen Csiszár Gergely és Ledényi Levente aranyérmes lett, Melichar András pedig a hetedik helyen végzett.




Jó hír a klub háza tájáról, hogy a serdülő Héraklész-válogatott 2019-es keretébe három versenyző is bekerült, Kollár Ágoston, Kollár Sebestyén és Szomorjai Gergely személyében! sss November 17-én az újpesti Horváth István Judoteremben rendezték meg az idei Budapest-bajnokságot, amelyen kitettek magukért a Ledényi JT judósai.




Aranyérmes:
Faller Botond (diák D), Kis Botond Gyöző (diák E), Lantos Levente (diák E), Raffay Barnabás (diák B)
Ezüstérmes: Adorjáni András (diák B), Gál Kristóf (diák D), Lengyel Zalán (diák E)
Bronzérmes: Kis Levente Bátor (diák B), Raffay Zsófia (diák E), Stopp Patrik (diák B), Urbánfy István (diák C)
Ötödik helyezett: Lengyel Csanád (diák B), Raffay Levente (diák B), Salga Mészáros András (diák C)


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Ledényi Judo Team)