Több látványos bemutatót tartottak az elmúlt napokban a Miskolci Judo Club sportolói a város több pontján – Lillafüreden, a repülőtéren és Miskolctapolcán is – népszerűsítve a sportágat.






A Miksolci Judo Club bemutatót tartott a 18. Zsongó Lillafüred alkalmából, az esemény a fiatalok figyelmét hívja fel az egészséges életmódra. Gercsák Szabina vezényelte le a judokák bemutatóját, aki az elkövetkezendő hetekben indítja meg kvalifikációs csatáját annak érdekében, hogy jelen lehessen a 2020-as tokiói ötkarikás játékokon.




A klub tagjai bemutatóztak a repülőtéri gyereknapon is, itt az MJC fiatalabb versenyzői vettek részt, Laczkó Krisztina edző vezetésével.




A tapolcai általános iskolában gyereknapon vettek részt a Miskolci JC judokái, elkísérte őket Hollósy András önkormányzati képviselő is, aki nagy figyelmet fordít a klubban zajló eseményekre. Először a Miskolci Judo Club helyi csoportja tartott sikeres bemutatót a tornateremben a sok érdeklődő előtt, ezután jött Gercsák Szabina és Godó Szilárd bemutatója, ami szintén nagy sikerrel zajlott.



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Miskolci Judo Club)