Néhány csendesebb hétvége után ismét szőnyegre léptek a nagykőrösi judósok: Szolnokon vettek részt az egykori legendás testnevelő tanár és edző Bíber Pál emlékére rendezett diák utánpótlásversenyen, ahol több külföldi egyesület is képviseltette magát.




Első helyen végzett Barta Gábor, Zsarnai Zsolt és Kovács Péter pedig ezüstérmet szerzett súlycsoportjában. Pavolek Dorka és az egyre érettebb versenyzést mutató Budai Gábor bronzérmet szerzett.

Kovács Ádám az ötödik, Kürtösi Ádám pedig a hetedik helyen zárt, mindketten jó mérkőzéseket vívtak, annak ellenére, hogy nem sikerült dobogóra lépniük. Sajnos nagyon sokan hiányoztak sérülés, betegség és egyéb elfoglaltságok miatt, így a csapatversenyben nem tudtak labdába rúgni a kőrösiek.

Aki hiányzott, az legközelebb április 21-én léphet szőnyegre, Orosházán egy hasonló versenyen. A hónap utolsó hétvégéjén rendezik meg Európa egyik legnagyobb utánpótlásversenyét, a Budapest-kupát és edzőtábort, amelyen már szerepelnek majd a serdülő és ifjúsági versenyzők is.


1%

A Kőrös Judo SE arra kéri szimpatizánsait, támogatóit, hogy aki teheti, ajánlja fel adója egy százalékát az egyesületnek. Adószám: 18677214-1-13.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Nagykorosma)