Jó néhány hazai és nemzetközi versenyen volt érdekelt a Pfluger Antal vezette Leányvár SE judocsapata az elmúlt hetekben.




Az oberwarti felnőtt European Open-viadalon Szabó Frigyes új súlycsoportjában (81 kg) két győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyezést érte el.

A Miskolcon megrendezett 16. EBMEX-kupa nemzetközi ifjúsági versenyen Tandi Zsanett (70 kg) remek versenyzéssel második helyezést ért el. A siklósi junior magyar bajnokságon Tandi Zsanett (78 kg) bronzérmet szerzett, Andó Fruzsina (78 kg) az ötödik, Veres Kinga (48 kg) pedig a hetedik helyen zárt.

Az ifjúsági magyar bajnokságnak Veszprém adott otthont. Tandi Zsanett (70 kg) remek versenyzéssel, három győzelemmel és egy vereséggel a dobogó harmadik fokára állhatott.

A felnőtt magyar bajnokságra Kecskeméten került sor. A még ifjúsági korcsoportú Tandi Zsanett (78 kg) begyűjtötte harmadik országos bajnoki érmét érmét: a felnőttek között is bronzérmet szerzett! Szabó Frigyes (81 kg) az ötödik, Tandi Alexa (63 kg) és Veres Kinga (48 kg) pedig a kilencedik helyen végzett.

Szervezők és felkészítők: Pfluger Antalné, Faragó Norbert, Szabó Ferenc és Pfluger Antal.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Leányvár SE)