A Miskolci Judo Club judósai az elmúlt napokban részt vettek az orosz Grand Slam-tornán, a veszprémi ifjúsági bajnokságon és a zágrábi ifjúsági Európa-kupán is.




Az oroszországi Jekatyerinburgban rendezték meg az idei harmadik Grand Slam-tornát, amelyen Gercsák Szabina, a Miskolci Judo Club válogatottja két szép győzelemmel kezdett, francia és brazil ellenfelével szemben, Szabina ezzel a négy közé jutott. A folytatás már nem így sikerült, Flórusz János tanítványa végül az ötödik helyen végzett, edzője nem véletlenül gratulált a javuló, szép teljesítményhez!

Az ifjúsági országos bajnokságra Veszprémben került sor, ahol Czerlau Jennifer, a Miskolci Judo Club korosztályos válogatottja újabb bajnoki aranyérmet nyert, ezúttal a 70 kilogrammos súlycsoportban.




Az erős mezőnyben a hetedik helyezést sikerült megszereznie Juhász Péter a 66 kilogrammban, ugyanitt kilencedik lett Stan Dominik. A 44 kilogrammos súlycsoportban indult még a serdülőkorú Szak Bernadett, ő helyezetlenül végzett.

Zágrábban rendezték meg az ifjúsági Európa-kupa aktuális fordulóját, amelyen csaknem nyolcszáz versenyző indult. Czerlau Jennifer a 70 kilogrammos mezőnyben három győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyen zárta a rangos viadalt.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Miskolci JC
Fotó: IJF, Gabriela Sabau
MJC)