Március 17-én Veszprémben 77 klub 316 versenyzője küzdött az ifjúsági magyar bajnoki címért. A Veszprém Aréna, mint helyszín és a magas színvonalú rendezés megadta a rangját az eseménynek.




A Veszprém Judo SE négy judokája száll harcba, de sajnos ezúttal a bravúros pontszerzések elmaradtak, Lukacsics Viktória, Takács Boglárka, Takács Regő és Kondics Márton is helyezetlenül zárt.

Másnap változatlan helyszínnel a klub regionális rangsorversenyt rendezett. A zord idő ellenére a 10 év alattiak játékos vetélkedőjére hatvanheten neveztek, a rangsorversenyen pedig huszonnégy klub 173 versenyzője vett részt. Ez a nap már jól sikerült a szervezők csapatának, mind a huszonnégy indulójuk pontszerző helyen végzett.




Aranyérmes:
Búzás Csongor, Mireider Félix, Böröcz-Bacher Csenge, Szabó Tamás, Kuglits Márk, Patkó Botond
Ezüstérmes: Búzás Csanád, Dienes Károly, Lengyel Mátyás, Horváth Eszter, Kovács Tamás, Vári András, Windischmann Botond, Kiss Benett Benjamin, Takács Emese, Pfenning Luca, Bódi Eszter
Bronzérmes: Balázsi Bence, Balázsi Botond, Fungli Márton
Negyedik helyezett: Kocsis Andor Dominik, Pfenning Hanna
Hetedik helyezett: Szabó Dávid, Vojnity Márton


"Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a szülőknek, edzőknek, bíróknak, ainformatikusoknak, akik képpel, hanggal, technikával segítették a munkánkat. Köszönet támogatóinknak: Lasselsberger Knauf Kft., MTD Hungária Kft., Melódiák, Man At Work, Veszprém Aréna, Veszprém Handball Team, VKSZ Kft." – tette hozzá Horváth László, az egyesület elnöke.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: VEJSE
Fotó: VEJSE, Baumann Béla)