Remekül szerepeltek az UTE versenyzői a siklósi junior magyra bajnokságon, amelyen összesen nyolc érmet szereztek a klub sportolói, ezzel az UTE lett a viadal második legeredményesebb egyesülete.




Junior magyar bajnoki címet szerzett Pongrácz Bence (66 kg) és Waczulik Richárd (+100 kg), ezüstérmes lett Harmath Ádám (60 kg) és Maróti Alexandra (63 kg), a dobogó harmadik fokára állhatott Mauks Ákos (55 kg), Hegedűs Bendegúz (73 kg), Harmath Eszter (44 kg) és Kármán Andrea (57 kg) (a részletes eredménylista: KLIKK IDE!).

Február 17-én rendezték meg Miskolcon a 16. EBMEX-kupa nemzetközi ifjúsági versenyt, amely az idei Magyar Kupának is otthont adott. Az UTE judoszakosztálya is szép számmal képviseltette magát.

A Megyeri útiak a versenyen összesen két arany-, két ezüst- és egy bronzérmet nyertek, továbbá három ötödik hellyel gazdagodtak (a részletes eredménylista: KLIKK IDE!). Ez a teljesítmény a csapatbajnokságban a harmadik helyre volt elég.


EBMEX-kupa, Miskolc. Az UTE eredményei

Fiúk. 46 kg: …5. Zelcsényi Miklós. 55 kg: 1. Mauks Ákos. 60 kg: 1. Szatmári György, …3. Harmath Ádám. 81 kg: …2. Huszár Ákos
Lányok. 44 kg: …5. Bognár Inez. 57 kg: …2. Kovács Viktória. 63 kg: …5. Zele Vivien


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: UTE
Facebook)