Tizennyolc sportág képviselői kaptak jutalmat a kaposvári városházán, ahol köszöntötték és díjazták a 2017-es esztendő magyar bajnokait és nemzetközi versenyeken előkelő helyen záró sportolóit.




Novák Szilvia (jobbról) a veterán Európa-bajnokságon
aranyérmet, a vb-n ezüstöt nyert 2017-ben


A hagyományoknak megfelelően díjazták Kaposvár világbajnoki és Európa-bajnoki pontszerző helyezést elért, illetve magyar bajnoki címet szerzett sportolóit és az őket felkészítő edzőket. A felnőtt és junior korosztály képviselőinek a kaposvári városházán adták át az elismeréseket.

Díszvendégként köszöntötték az „Év Sportolója” díjat elnyert versenyzőket, Varga Krisztina uszonyos és búvárúszót, Szvoboda Bence motokrossz versenyzőt, valamint a Fino Kaposvári Röplabda Sportegyesület felnőtt férfi csapatát. Külön köszöntötték Benkő Lászlót, aki a birkózásban végzett munkájáért 2017-ben a Magyar Birkózó Szövetségtől a „Fél évszázad a birkózósportban” díjat kapta.

Az ünnepségen – a 2017-es esztendőben nyújtott teljesítményük alapján tizennyolc sportág képviselői, valamint az őket felkészítő edzők vehették át díjaikat a város vezetőitől és a sportbizottság tagjaitól.

Az esemény judós díjazottai: Novák Szilvia, Naji Dávid, Boros Bence és Demeter Bendegúz, a Kaposvári Judo Klub versenyzői, valamint felkészítőik: Kéki Márton és Böröcz Zsolt.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Sonline
Kun Zoltán írása
Fotó: EJU, Kosztadin Andonov)