Győr adott otthont az ifjúsági judósok válogatóversenyének, amelyen a Szegedi JSE, a Szatymazi SE és a Domaszéki JISE sportolói is érmeket szereztek.




Bóka Botond aranyérmet szerzett Győrben

Az Ász Sport Fotó galériája a rangsorversenyről: KLIKK IDE!


Győrben a Szegedi Judo SE sportolói kiválóan szerepeltek: Kovács Szabolcs edző tanítványai közül ketten első helyen végeztek, míg egyikük bronzérmet szerzett. Ezzel az eredménnyel a klubok között az előkelő harmadik helyet érték el a szegediek. A három judós közül Ménesi Beatrix (+70 kg) és Bóka Botond (55 kg) megnyerte a súlycsoportját, míg Tóth Botond (73 kg) a harmadik helyen végzett.

A magyar válogatott részt vesz az olaszországi Follonicában február 10-én és 11-én következő Európa-kupa viadalon, és a keretnek öt szegedi is tagja: a klubból Ménesi Beatrix, Ménesi Gergő, Bóka Botond, Tóth Botond és Szecsei Viktor is utazhat a nemzeti csapattal a versenyre.

A Szatymazi SE-ből is volt induló ezen a győri eseményen: Dorn Csanád (edző: Katona Pál) a +90 kilogrammos súlycsoportban végzett a második helyen, míg a Domaszéki JISE-ből Nagy Bence (edző: Szabó Miklós, 46 kg) szerzett ezüstérmet.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Délmagyar
Fotó: Ász Sport Fotó)