Január 13-án Hollandiában, Nyugat-Európa egyik legerősebb nemzetközi versenyén kezdte meg a 2018-as szezont a Nippon Sport JC. Az eindhoveni Dutch Openről két kilencedik helyezéssel büszkén tért haza Nagy Patrícia vezetőedző judokáival: Szánti Gáborral, Szanyikovách Sebővel és Szeredás Botonddal.




A következő megmérettetés a január 21-én Győrben rendezett junior és felnőtt összevont országos rangsorverseny volt, a Nippon Sport Judo Club színeiben ezúttal két versenyző lépett tatamira.

Alacsony Fanni a 63 kilogrammban indult, sérülést követően, több hónapos kihagyás után kezdte meg a küzdelmeket. Az első meccsét nyerte, a következő kettőt azonban – bár végig uralta és győzelemre állt – az utolsó pillanatokban sajnos elvesztette. Fanni azonban bebizonyította, hogy újra számolni kell vele.




Szánti Gábor az 55 kilogrammban mutatta meg tudása legjavát. Magabiztosan menetelt előre, amíg egy junior versenyző megállította az elődöntőben. Másodéves ifiként végül bronzéremmel zárta a versenyt, Nagy Patrícia legnagyobb örömére.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Fotó: Dutch Open)