A hétvégén Győrben megrendezett országos rangsorversenyen kiváló eredménnyel kezdődött az idei versenyszezon az Atomerőmű SE és az OLC T Trans-Gemenc JK judósai számára.




Juhász Attila fotója a 2017-es kecskeméti országos bajnokságon készült


A paksi klubból Csoknyai László az elmúlt év legjobb judósához méltóan magabiztos versenyzéssel utasította maga mögé a 81 kilogrammos súlycsoport harcosait. Ezúttal főleg az állóképességével múlta felül riválisait és négy meccséből kettőn is aranypontban volt eredményes. Csoki a döntőben nagy fegyverét a karpréses leszorítást alkalmazta immár sokadik alkalommal. A 66 kilogrammos Bognár Péter sérülés miatt a második mérkőzése előtt visszalépett, így a hetedik helyen zárt. A juniorok között Veres Marcelnek és Dobai Dominiknak ezúttal egy-egy mérkőzés jutott.

Az Atom „nagyjai” közül Bor Barna porc-, Cirjenics Miklós csuklósérülés miatt nem indult a versenyen (előbbit az év elején meg is műtötték), amíg Pupp Réka Tokióban edzőtáborozik.

Az ASE-nál is jobban szerepeltek ezúttal a szekszárdiak: Mátics András a 73 kilogrammosok között bizonyult a mezőny legjobbjának, Ács Balázs (60 kg) pedig egészen a döntőig menetelt, ahol végül az újpesti Monori Dánieltől vereséget szenvedett. Az OLC T Trans-Gemenc JK-nak kijutott még egy pontszerző hely: Sárecz-Huth Márton (90 kg) ötödik lett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Teol
ASE
Fotó: Ász Sport Fotó,
Juhász Attila)