Az MNÁMK kollégiumának ebédlőjében tartotta évzáró közgyűlését a Mogyi-Bajai Judo Club, az ülésen fontos döntések születtek. Ezek közül is kiemelkedik, hogy a leköszönő Vida Andrást Rácz Péter váltja az elnöki székben, az új elnökhelyettes pedig a klub korábbi versenyzője Tettinger Tibor lett.




Forrás Gábor (balról) támogató, Vida András a klub korábbi és Rácz Péter,
a most megválasztott elnök a moszkvai judo akadémián


„A klub egyik korábbi elnöke, Kovács Dénes kért fel, hogy vállaljam el a klub elnökségét. Eddig is a bajai judo támogatója voltam, jó kapcsolatom volt Vida Andrással és kétszer részt vettem a moszkvai edzőtáborozáson is. A felkérést azért fogadtam el, mert úgy gondolom, hogy az egyesületnél jó úton mennek a dolgok. A terveim között szerepel, hogy a régi támogatók mellé újakat is bevonjak, és hamarosan lehet, hogy további jó hírekről is be tudok számolni” – nyilatkozta Rácz Péter, az új elnök.




További fotók az ünnepségől: KLIKK IDE!


A közgyűlés végeztével köszöntötték az idei évben kiemelkedő eredményt elért versenyzőit. Hosszú volt a sor, mert az egyesület fennállása legeredményesebb esztendőjét zárta. Majd közös vacsora kezdődött, és buli kifulladásig…


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: Sugóparti Hírek
Antal Tibor írása)