December 9-én Aradon tartották a Judo Euroliga idei utolsó versenyét, amelyen kilenc ország ifjú judokái vettek részt. A szatmárnémeti Városi Sportklub is sikeresen vette az akadályokat.




Felber Chris ezüstérmet nyert, Pasca Alexandru és Felber Luca pedig bronzérmes lett. Codreanu Miguel és Ilie George az ötödik helyen végzett. Ebben az évben ez volt az utolsó judo verseny, így a következő időszak a felkészülésről szól majd a szatmáriak számára.




A Judo csillagok-kupa nemzetközi versenyen Kazincbarcikán léptek tatamira a Szatmárnémeti VSK legfiatalabb judósai, akik Gergely Attila edző vezetésével utaztak el a Borsod-Abaúj Zemplén megyei városba.

Az Irinyi János Sportcsarnokban Belgiumból, Észtországból, Szlovákiából, Angliából és Ukrajnából érkező judokák is megmérkőztek, így csaknem 170 fős mezőny küzdött az érmes helyezésekért valamint a díjként járó csokimikulásokért.

A Szatmárnémeti VSK minijudokái közül ezúttal Haosi Anna (U8-as korosztály, 24 kg) és Jeromos Álmos (U9, 27 kg) nyújtotta a legkiemelkedőbb teljesítményt az első helyezésével. Kazincbarcikán lépett tatamira első versenyén a VSK két újonc sportolója, ifjabb Csehi Árpád (U6, 25 kg) és Grebúr Kevin (U7, 24 kg), előbbi második, utóbbi harmadik helyezést ért el.

A VSK további érmes helyezéseit az ezüstérmes Salajan-Kinczel Erik (U8, 24 kg), valamint a bronzérmes Reinegger András (U8, 27 kg) és Dragos Pascu (U6, 24 kg) szállította. „Mindhármuk dicséretére legyen mondva. hogy vírusos meghűlésből lábadozva versenyeztek és álltak helyt” — mondta Gergely Attila.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Szatmar.ro
Szatmári Friss Újság)