Szombaton Ozsdolán gyűltek össze a háromszéki és környékbeli judokák, ahol a Bíbor Sportklub és az ozsdolai önkormányzat szervezésében került sor a Ozsdola-kupa harmadik kiírására, amelyen 2005–2012 között született gyerekek mérték össze tudásukat.




A hagyományos és színvonalas versenyen a csíkszeredai Koka’s Judo Klub, a Csíkszentdomokosi ISK, a Csíkszeredai ISK, a Szentegyházi ISK, a Dicsőszentmártoni Sparta, Marosvásárhely, a Brassói Dinamo, a Dimas Dzsúdó Klub, az Ozsdolai SE, a Gyergyóditrói ISK, a sepsiszentgyörgyi Gakusei, a Csíkszenttamási ISK, a Csíkszeredai Sportklub, valamint a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK és a Bíbor SK több mint kétszáztíz növendéke lépett tatamira.

A szervezők rengeteg díjat osztottak ki a különböző korcsoportokban, az összesített eredmények alapján a csapatversenyben a házigazda Bíbor SK és a céhes városbeli sportiskola végzett az élen. A második helyen a csíkszeredai Koka’s Judo Klub zárt, harmadik pedig a Csíkszentdomokosi ISK és Csíkszeredai ISK lett.

A szervezők köszönik a támogatónak – Ozsdolai Közbirtokosság, Bikfor Kft., Tenarzol Kft., Panat Kft., Góbéplast–, illetve a versenyzők szüleinek a támogatást, hiszen ők gondoskodtak a jó hangulatról és nem utolsósorban a megmérettetés utáni betevőről.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: 3szek.ro)