Angliában, a hetvenhatezer fős Harrogate városában tart edzéseket Zsiga Gábor. Ismerjék meg a Harrogate Town Judo Clubot!

„A klubnak egy közösségi templom sportterme ad otthont, amelynek nagyon hálásak vagyunk, mert nagyon szép, modern, tiszta, kulturált környezetben edzhetünk – kedzi a bemutatást a vezetőedző. – Így egy hónap után, tizenöt állandó tagja van az egyesületnek, és hála Istennek, hétről hétre új gyerekek tűnnek fel. Nagyon pozitív visszhangokat hallok a klubról, a helyi önkormányzattal együtt dolgozva nagy toborzó kampányba kezdünk szeptembertől.



Lelkesedésben nincs hiány, és mivel ez az egyetlen judoklub a városban, remélhetőleg érdeklődőből sem lesz. Én már a 2020-as tokiói olimpia jegyében kampányolok. A Harrogate Town Judo Club a British Judo Association által regisztrált egyesület. Edzőként van szerencsém együtt dolgozni a helyi rögbi csapattal, s van érdeklődés a szintén helyi brazil jiu-jitsu klubtól is.




Haroogate Town JC a Facebookon is!


A megnyitóra meghívót kapott Marius L. Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség elnöke is, aki sűrű elfoglaltságai miatt nem tudott jelen lenni, de egy IJF-ajándékkal tette emlékezetesebbé a klub indulását.”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017)