Az elmúlt hét szombatján rendezték meg a judósok diákolimpiai országos döntőjét, ahol szép gyomaendrődi siker született: Fehér Dóra a junior korosztály 78 kilogrammos súlycsoportjában elnyerte a bajnoki címet.





A fővárosban az UTE judocsarnokában rendezett versenyen négy mérkőzést nyert idő előtt és így hazavihette az aranyérmet. Ezzel a Gyomaendrődi Judo Klub versenyzőinek második aranyérmét szerezte ebben a versenysorozatban. Fehér Dóra az elmúlt versenyek óta egyre meggyőzőbb teljesítmény nyújt. A mezőny ismeretében várható volt a jó szereplés.

A fiatal sportoló edzője, Varga István így értékelte tanítványa teljesítményét: „Dóri egyre kiegyensúlyozottabb. ezt a verseny is igazolta, hogy a kötelező meccseket most már tudja hozni. A neheze most következik, hiszen szintet kell lépni. Eddig is feszegette a határokat, de véleményem szerint most érett meg arra, hogy az extra teljesítmények és eredmények is meglegyenek. Ez az aranyérem is értékes, de az igazi eredmények még most jöhetnek. Kezd beérni a sok áldozatos munka gyümölcse, amit a verseny is igazolt. Remélhetőleg a folytatás is ilyen felfelé ívelő lesz.”


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: bmsextra.hu)