Egy hétvégén, két verseny: Győrszentiván, illetve Zalaegerszeg volt az úti célja a Pécsi VSK judósainak. A két nap mérlege: 16 arany-, 10 ezüst-, és 3 bronzérem, valamint két ötödik és két hetedik helyezés.




Mozgalmas hétvégén van túl a PVSK judo szakosztálya. Szombaton a junior versenyzőik utaztak Győrszentivánba, hogy a junior országos bajnokságon lépjenek tatamira. Ez a versenynap Misák Maja (48 kg) ötödik, és Uszkay Csilla (63 kg) helyezésével helyezésével zárult. Edző: Kersics Antal.

Vasárnap a csapat regionális versenyre utazott Zalaegerszegre. Harminchat pécsi versenyző lépett tatamira a diák D-korcsoportól a serdülőkig. A barcsi megmérettetés után most is szép sikerekkel, és érmekkel tértek haza a judokák. A nap mérlege: 16 arany-, 10 ezüst- és 3 bronzérem, valamint egy ötödik és egy hetedik helyezés.


PVSK egyéni eredmények
Aranyérmes:
Fekete Hunor, Kis-Hegedűs Márk, Papp Dániel, Ungurán Réka, Karlóczy Ákos, Domján Péter Boldizsár, Csökli Bence, Szenta Sára, Nagy Bence, Kosztor-Nemes Marcell, Palásti Ármin, Kenderesi Péter, Vecsernyés Judit 2 db) Hajós Máté, Ligeti Márk
Ezüstérmes: Balázsovics Mirkó, Ungurán Zsombor, Csapó-Jakabos Minka, Ligeti Dániel, Bojácz Boróka, Budai Márton, Schneider Bálint, Palásti Ármin, Mintál Dorka, Uszkay Balázs
Bronzérmes: Nagy Gergő, Winger J. Gergő, Bojácz Kende, Papp István, Udvari Zsolt
Ötödik helyezett: Kiss Zsombor
Hetedik helyezett: Pergel Tamás
Edző: Kersics Antal, Kersics Dávid, Szabó Zsolt, Pálfay Balázs, Szakács László


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: PVSK)