A Nagykanizsai Te 1866 judo szakosztály tagjai az elmúlt hétvégén Zalaegerszegen jártak a Dél-dunántúli Regionális Judo Szövetség égisze alatt rendezett rangsorversenyen, amelyre tizenhét klubból kétszázhetven fő nevezett, köztük az NTE 1866 tizennégy judokája, akik tizennégy éremmel és egy negyedik hellyel gazdagodtak ez alaklommal.



NTE 1866 Egyéni eredményeik
Aranyérmes:
Garai Emese, Kovács Ákos, Garai Nimród, Nagy Adrián
Ezüstérmes: Horváth Mátyás, Musztács Izabella, Szeghy Tamás, Lipódi László (2), Kovács Zoltán, Simon Barnabás
Bronzérmes: Tóth Barnabás, Horváth Medox, Lipódi Márton
Negyedik helyezett: Nagy Krisztofer
Felkészítő edző: Mester József, Mester Marcell, Mester Józsefné



„A szervezéssel nem voltunk megelégedve, mert a hosszúra nyúlt megnyitó után a program csúszása miatt bemelegítés nélkül elkezdődtek a diák korcsoportok mérkőzései. Ilyenre még nem volt példa, kész csoda, hogy nem volt nagyobb sérülés!

Mindamellett a szervezőket dicséri a gyermekközpontú, eredményességre való törekvés a tíz év alattiaknál, hiszen egy-egy súlycsoportot a létszám nagysága (15-20 fő) miatt két-három csoportra is elosztották, így minden kisgyermek két-három ellenféllel küzdött, és éremmel tért haza.

Csapatunknál bár több lett az ezüstérem, mint az arany, azért mi büszkék vagyunk judokáink teljesítményére. Ebben a fordulóban a diák C-korosztályos versenyzőink szállították a legjobb eredményeket, dicséret illeti őket” – értékelt Mester Józsefné edző.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
)