Kecskeméten rendezték a diák B-korcsoport országos bajnokságát a tizenegy évesek részére. Böröcz Zsolt, a kaposvári Sportközpont és Sportiskola vezetőedzőjének rövid beszámolóját olvashatjuk a cikkben.





Koller Balázs 32 kilogrammban magabiztosan maga mögé utasította a mezőnyt

– Újabb, nagyon eredményes sportiskolás szereplésről adhatok hírt – kezdte beszámolóját Böröcz Zsolt, a kaposvári Sportközpont és Sportiskola vezetőedzője. Újra három éremmel tértünk haza, egy arany, kettő bronz elosztásban. Éppen úgy, akárcsak múlt hétvégén a tizenkét évesek országos bajnokságán. Az e heti „aranyember” Koller Balázs volt, aki 32 kilogrammban indult, és a sorsolás szeszélye folytán nagyon nehéz ágra került. Ennek megfelelően minden meccse rangadó volt, de nagyszerűen teljesített. Magabiztosan menetelt, és megszerezte élete eddigi legszebb eredményét, magyar bajnok lett.

A két további éremről Vajda Lilla (40 kg) és Horváth Ákos (60 kg) gondoskodott, őket is dicséret illeti, ebből a napból kihozták a maximumot. Régiók közötti csapatversenyben a Dél-dunántúl fiú és lány csapatai egyaránt ezüstérmet szereztek. A lányoknál Vajda Lilla, a fiúknál Koller Balázs, Schneider Ákos, Kalangya Kornél, Kassai Mátyás, Regenyei Bálint és Horváth Ákos tettek hozzá a sikerhez.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016
Forrás: Kaposvarmost.hu
Kun Zoltán írása)