A Magyar Judomesterek Clubja rendezésében került sor a 22. Hungarian Masters Open nyílt magyar veterán judobajnokságra Győrben, az Olimpiai Sportparkban.




További fotók az eseményről: KLIKK IDE!


„A koronavírus-járvány miatt hosszú idő után mi rendeztünk elsőként veterán versenyt Európában, tíz ország száznegyvennégy judósának részvételével. A versenyzőktől kapott visszajelzések szerint a helyszín és a rendezés körülményei egyaránt nagyon jók voltak, nemzetközi mércével is. A győri önkormányzat támogatásával volt lehetőségünk ezen a kitűnő helyszínen megrendezni a versenyünket, ezt szeretném külön is megköszönni” – mondta a főszervező, Flóri Miklós, aki hozzátette: sajnálatos dolog, hogy a vasárnapra tervezett és előkészített nyílt magyar kata (formagyakorlat) bajnokságot a hazai versenyzők érdektelensége miatt nem volt értelme megrendezni.




Az olimpiai ezüstérmes Csák József (balról a második) nyerte el az Ipponkirály-különdíjat


Az idei Hungarian Masters Open tíz országból (a házigazda Magyarország mellett az Amerikai Egyesült Államokból, Ausztriából, Belgiumból, Csehországból, Horvátországból, Nagy-Britanniából, Romániából, Szlovákiából és Ukrajnából) 144 versenyzőt fogadott, ez a létszám a még mindig jelenlévő járványhelyzet miatt egészen jónak mondható.




A résztvevő egyesületek rangsorában a rendező Magyar Judomesterek Clubja (6 arany, 6 ezüst, 3 bronz) végzett az első helyen, megelőzve a győri Vitál Judo Klub (3, 6, 3), az UTE (3, 2, 1), a Pécsi VSK (3, 1, 0) és a MOHA SC (2, 2, 0) együttesét.




Az eddigi Hungarian Masters Openek rendezésében segédkezők is elismerést vehettek át:
Szél Pál (balról), Flóri Miklós főszervező és Dr. Dézsi Csaba, Győr polgármestere


A legeredményesebb külföldi klub a Slovak Masters JC (2, 1, 1) hatodik lett az éremtáblázaton.




 



 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2021
Forrás: Magyar Judomesterek Clubja
Fotó: Bor Veronika)



Támogatóink

Magyar Judomesterek Clubja

Vezetőedző:
Flóri Miklós

Honlap:
www.masterjudohungary.hu




Email:
hungarianmastersjudoclub
@gmail.com


Edzőterem címe:
KSI SE judoterem
Budapest, XIV. Istvánmezei út 1–3.