Április másodikán szombaton Százhalombattán rendezik meg a Hungarian Masters Opent, vagyis az idei nyílt magyar masters bajnokságot, amelyre immár tizennyolcadik alkalommal kerül sor. Új rekord születhet!



„Óriási várakozással nézünk a verseny elé, könnyen lehet, hogy megdől a tavalyi, kétszáznyolcvan fős indulói létszám! Az idei veterán bajnokságra előzetesen már több mint kétszáz versenyző nevezett, s mivel helyszíni nevezésre is van lehetőség, úgy vélem, kétszázötven-háromszáz résztvevőre számíthatunk” – újságolta a rendező Magyar Judomesterek Clubja SE elnöke, Flóri Miklós.

A nemzetközi mezőny máris tizenkét ország judósaiból tevődik össze, de Százhalombattán ennél is színesebb lehet a kép. „Úgy érzem, minden adva lesz ahhoz, hogy négy tatamin igazán rangos versenyt rendezzünk a veterán judósoknak!”



Ahogyan azt már megszokhattuk, egy nappal később, április 3-án – szintén a százhalombattai sportcsarnokban – rendezik meg az idei nyílt kata magyar bajnokságot.

„Már a kata versenyre is érkeztek nevezések, de itt sokkal nehezebb előre várható létszámot közölni, hiszen a kata mesterei közül sokan katonák vagy rendőrök, akik ezekben a hetekben, hónapokban a határon teljesítenek szolgálatot, számukra csak az utolsó pillanatokban dől el, hogy indulhatnak-e Százhalombattán. Mindenesetre ahogyan az elmúlt években, ezúttal is színvonalas lebonyolításra készülünk, nemzetközi bírók értékelik majd a bemutatott gyakorlatokat” – tette hozzá Flóri Miklós.


{google_docs}/images/stories/2016/versenykiirasok/hunmastersopen2016.doc{/google_docs}


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016
Fotó: EJU)




Támogatóink

Magyar Judomesterek Clubja

Vezetőedző:
Flóri Miklós

Honlap:
www.masterjudohungary.hu




Email:
hungarianmastersjudoclub
@gmail.com


Edzőterem címe:
KSI SE judoterem
Budapest, XIV. Istvánmezei út 1–3.