Rohamosan közeledik a százhalombattai veterán országos bajnokság, no és a korosztályos Európa-bajnokság. Sőt, a világbajnokság sincs már túl messze. Vitán felül áll, hogy az eredményes felkészülést döntő módon segítik a kemény, rendszeres edzések, különböző stílusú, minél több edzőpartnerrel való változatos küzdelmek.



Az említett versenyekre való felkészülést segítendő a 2013 óta működő UTE Senior Judo csapat felajánlja a lehetőséget az ország veterán judósainak, hogy minden hónap első csütörtökjén 19.00 és 20.30 óra között közös edzésre látogassanak el az UTE Megyeri úti, Horváth István nevét viselő judotermébe. A jelentős létszám garantált, hiszen a vendéglátó klub is átlagban tizenöt-húsz fővel tartja rendszeres tréningjeit, heti két alkalommal.

„A fenti időpontokban várunk minden örökifjú judóst, Soprontól Békéscsabáig egy igazi, pörgős, kemény és változatos edzésre. Persze, jöhettek máskor is, hiszen az oldalunkon található időpontokban mindenkit szeretettel várunk!” – áll a klub közleményében.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2016
Forrás: UTE Senior Judo)



Támogatóink

Magyar Judomesterek Clubja

Vezetőedző:
Flóri Miklós

Honlap:
www.masterjudohungary.hu




Email:
hungarianmastersjudoclub
@gmail.com


Edzőterem címe:
KSI SE judoterem
Budapest, XIV. Istvánmezei út 1–3.