jibanner ksi3

A kecskeméti Mercedes-Benz Sportakadámia látta vendégül az idei felnőtt első osztályú ob mezőnyét. A KSI SE szakosztálya öt érmet és egy ötödik helyezést gyűjtött be a hosszúra nyúlt nap során.




Csizovszky Ferenc (1995) újra 60 kilogrammban indulva hódította el a bajnoki címet. Kovács Kitti (1997) megvédte tavaly megszerzett „koronáját” az 57 kilogrammban. Tóth Fanni (1998) csak a döntőben talált legyőzőre. Veres Márton (1997) a 90 kilogrammban, Beringer Fatime (1999) pedig a 48 kilogrammban lett bronzérmes.




Gőz Roland (1999) a 81 kilogrammban ért el ötödik helyezést. Nagy büszkeséggel töltötte el a kitűnő utánpótlás-nevelő egyesületet, hogy két korábbi válogatott versenyzője is elhódította a legnagyobb ranggal bíró bajnoki címet: Joó István (1987, Budafoki KSE) a 81, Tóth Krisztián (1994, Pénzügyőr SE) pedig a 100 kilogrammban diadalmaskodott.




Serdülő és diák korcsoportos országos versenyen Budaörsön léptek tatamira a KSI SE utánpótláskorú versenyzői. A 9. Budaörs-kupán hét érmet és további hét ponszerző helyezést gyűjtöttek.


Aranyérmes:
Domoszlai Zóra (serdülő), Domoszlai Zóra (diák A)
Ezüstérmes: Domoszlai Zolta (serdülő), Endrédi Milán (diák A), Kovács Amina (diák B)
Bronzérmes: Varga Bernát (serdülő), Sziki Evelin (serdülő)
Negyedik helyezett: Herda Nagy Adrienn (serdülő), Kőfalvi Sára (serdülő), Huszár Regina (diák A)
Ötödik helyezett: Horváth Tamara (serdülő), Huszár Regina (serdülő), Tatár Viktor (diák B), Ambrus Barnabás (diák C)




Impozáns körülmények között küzdöttek a KSI SE sportolói az idei ifjúsági egyéni országos bajnokságon a Veszprém Arénában. Hazánkban másodszor az úgynevezett „final block” (érmes mérkőzések) európai színvonalú felvezetővel indult. A rendezők nagyon kitettek magukért. A KSI judósai egy ezüst (Varga Donát) és két bronzérmet (Kalász Ákos és Boros Iván), továbbá egy ötödik helyezést (Beringer Dominik) értek el.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2018
Forrás: KSI SE
Fotó: MJSZ, KSI SE)



Támogatóink

KSI SE

Szakosztályvezető:
Horváth István Dávid

Honlap:
www.ksijudo.hu
www.ksi.hu





Edzőterem címe:
Budapest XIV., Istvánmezei út 3-5.
(a volt Jégszínház első emeletén)