Az év férfi rendőr sportolója lett Illés Zoltán (képünkön jobbra) rendőr törzsőrmester, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya járőrvezetője, a Kecskeméti Judo Club judósa.




2017. december 7-én Budapesten, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendészeti Szervek Kiképző Központ Vágóhíd utcai sportobjektumában elismeréseket adtak át az év országos pontszerző sportbajnokságain kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek, a büntetés-végrehajtás, a katasztrófavédelem munkatársainak, és a tanintézetek képviselőinek.

A BM Országos Sportbajnokságok összetett versenyében hatodik helyezést, a Rendőr Országos Sportbajnokságok összetett versenyében második helyezést ért el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ünnepségen 2017. évben kimagasló sportteljesítményt nyújtó hét Bács-Kiskun megyei rendőr elismerésben részesült. Az év férfi rendőr sportolója Illés Zoltán rendőr törzsőrmester, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya járőrvezetője lett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Keol)



Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.