2017. december 12.

Illés Zoltán lett az év férfi rendőr sportolója

Az év férfi rendőr sportolója lett Illés Zoltán (képünkön jobbra) rendőr törzsőrmester, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya járőrvezetője, a Kecskeméti Judo Club judósa.
2017. december 7-én Budapesten, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendészeti Szervek Kiképző Központ Vágóhíd utcai sportobjektumában elismeréseket adtak át az év országos pontszerző sportbajnokságain kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek, a büntetés-végrehajtás, a katasztrófavédelem munkatársainak, és a tanintézetek képviselőinek.

A BM Országos Sportbajnokságok összetett versenyében hatodik helyezést, a Rendőr Országos Sportbajnokságok összetett versenyében második helyezést ért el a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ünnepségen 2017. évben kimagasló sportteljesítményt nyújtó hét Bács-Kiskun megyei rendőr elismerésben részesült. Az év férfi rendőr sportolója Illés Zoltán rendőr törzsőrmester, a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság Közterületi Támogató Alosztálya járőrvezetője lett.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Keol)Kecskeméti Judo Club

Vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Marosszéky Gábor
Barcsik László
Bodor Antal
Horváth Zoltán
Kiss Endre
Horváth László
Kelle László

Honlap:
www.kjc.hu
Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.


A KJC támogatója