A himnusz hangjaival és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett emlékverseny Kecskeméten.



A versenyre kilátogatott Ivkovicsné Béres Tímea is és örömmel állapította meg mint sportigazgató, hogy a „régi uszoda” beválik, mint multifunkciós csarnok. Zsoldos Zsolt bátyja is megnézte a versenyt, és mint fő támogató gratulált a rendezéshez.

Szabó Sára az ötven, Jaksa Ákos az ötvenöt, míg Zsadányi Zsolt a hatvan kilósok között nyert aranyat a serdülő korosztályban. Cigány Zsombor pedig az ifjúságiak között, a kilencven kilósoknál szerezte meg a legszebben csillogó medált. Ezüstérmet szerzett Lipótzy Dániel, Tóth Roland, Lipótzy Eszter és Balog Veronika. Bronzérmet Madár Áron, Finta Ferenc, Hrabovszky Richárd, Kriminál Áron és Kékesi Levente nyakába akasztottak. Edzőik: Nagysolymosi Sándor, Nagysolymosi Tibor.



A többieknek még nagy falat volt az éremszerzés. Igazán jó hangulatú versenynek adott otthont a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia. „Először rendeztük meg itt a versenyünket, de szakmai szempontból már most látszik, hogy judo-versenyek rendezésére alkalmasabb hely nincs Kecskeméten” – mondta a KJC elnöke.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: Keol.hu
Fotó: Kőrös Judo)



Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.