Hét judóssal utazott Győrbe az ifjúsági B országos bajnokságra a KJC-KESI csapata. Két bronzérem és egy sérülés született a hosszú nap végére. Több mint kétszázkilencven versenyző lépett tatamira Győrben négy tatamin.



„Az eredményhirdetésre nyolc óra magasságában került sor, meglehetősen fárasztó nap volt. Sajnos öt kecskeméti versenyzőnek nem úgy sikerült a verseny ahogyan szerették volna. Tóth Roland, Lipótzy Eszter, Borsodi Máté és Borsodi Mátyás egy-két meccs után búcsúzott a versenytől.

Balog Veronikát nyaksérüléssel szállították kórházba, majd alapos kivizsgálás után engedték csak haza. Szerencsére sérülése nem komoly, húzódással megúszta az esetet.

Három nyertes és egy vesztes mérkőzés után akasztották nyakába a bronzérmet Cigány Zsombornak 90 kilogrammban. „Néhány bizonytalanságon kívül szépen dolgozott Zsombor, felállása nagyon stabil és technikái is fejlődnek, még magába vetett hitét kell fejleszteni. Jelenleg még nem képes elhinni, hogy ott a helye a dobogó legfelső fokán. Madár Áron szintén három mérkőzést nyert és egyet elvesztett. Ő is a dobogó harmadik fokára tudott fellépni. Áron technikái pontosak és ütemérzéke kiváló, felállásán és fizikumán kell még fejleszteni” - összegezte a látottakat Nagysolymosi Tibor edző.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: KJC)

Támogatóink

Kecskeméti Judo Club

Elnök, vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Cseh Márk
Kelle László
Szabó Zsolt Zoltán

Honlap:
www.kjc.hu

Telefon:
06 (30) 958-0531

Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.