2017. október 05.

Kecskeméti sikerek Debrecenben és Cegléden

Major Ádám megvédte magyar bajnoki címét. Az elmúlt évben a diák B-korosztályban, idén pedig a diák A-korcsoportban győzedelmeskedett. Pusztai Zalán harmadik helyezést ért el.Két versenyzővel utazott Debrecenbe a Kecskeméti Sport Iskola judo szakosztálya. Kerekes Sándor és Nagysolymosi Tibor edző kísérte el judokákat. A verseny háromszázötven feletti induló létszámmal zajlott le, estébe nyúlóan. A kecskeméti versenyzőket azonban nem csüggesztette a maratoni hosszúság, hiszen mindketten dobogón végeztek. Pusztai Zalán 49 kilogrammban három mérkőzést vívott, kettő nyertes és egy vesztes után állhatott fel a dobogó harmad fokára.

„Major Ádám egész nap jól meccselt, négy mérkőzést nyert meg. Egy kivételével mindegyiken iponnal győzedelmeskedett. Bemutatta változatos technikai repertoárját, hiszen dobással és földharctechnikával is nyert mérkőzést” – összegezte látottait Nagysolymosi Tibor edző.


KESI egyéni eredmények
Aranyérmes:
Major Ádám (60 kg)
Bronzérmes: Pusztai Zalán (49 kg)
Edző: Nagysolymosi Sándor, Kerekes Sándor, Nagysolymosi Tibor
A ceglédi országos bajnokság két érmet is hozott a KJC-KESI versenyzőinek. Cseh Márk a 66 kilogrammban ezüst-, míg Szabó Levente a 60 kilogrammban bronzérmet szerzett. Szabónak négy győzelmet kellett abszolválnia, mert az ő súlycsoportja volt a népesebb. Cseh Márknak elég volt három győztes meccs a döntőhöz. A döntőben sajnos önveszélyes technika miatt leléptették a bírók.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: KJC.hu)

Kecskeméti Judo Club

Vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Marosszéky Gábor
Barcsik László
Bodor Antal
Horváth Zoltán
Kiss Endre
Horváth László
Kelle László

Honlap:
www.kjc.hu
Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.


Következik!

A KJC támogatója