2017. február 23.

Kecskeméti ezüstérem az ifjúsági ob-n

„Balog Veronika ezüstje szépen csillog, hiszen az egyetlen KJC-KESI érem az ifjúsági országos bajnokságról. Igaz, lett még két ötödik helyezett kecskeméti is, Mucsi Maja és Lipótzy Eszter személyében, de összességében nem lehetünk elégedettek a csapat teljesítményével, hiszen a fiúk szarvashibákat követtek el.
Madár Árontól, Tóth Rolandtól sokkal többet vártunk. Cigány Zsombor elfogadható teljesítményt nyújtott, nála magyarázható, hogy túl fiatal még a mezőnyben. Bodor Adél hosszú kihagyás után debütált, szőnyegbiztonságán sajnos látható volt a speciális munka hiánya. A csapat mellett szól, hogy első évesként, ebben a korosztályban két évvel idősebbekkel is összekerülhetnek. Bízzunk a jövőben! A bajnokságot a világversenyeket idéző show-elemekkel is fényezték a rendezők, így este tízig nyújtották, ami elég szerencsétlennek mondható ebben a korosztályban” – értékeltek a kecskemétiek.


Szabó Csaba a párizsi Grand Slam-szereplésével nagyot lépett előre a világranglistán. A nemrég 196. helyen szereplő kecskeméti judós a 92. pozícióba lépett elő. Következő állomás Düsseldorf, ami remélhetőleg szintén az előrelépést fogja jelenteni számára.


 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2017
Forrás: KJC)Kecskeméti Judo Club

Vezetőedző:
Nagysolymosi Sándor

Edzők:
Nagysolymosi Tibor
Marosszéky Gábor
Barcsik László
Bodor Antal
Horváth Zoltán
Kiss Endre
Horváth László
Kelle László

Honlap:
www.kjc.hu
Email:
sojkajudo@gmail.com

Edzőterem címe:
Bóbis Gyula Edzőcsarnok
Kecskemét, Csabay Géza körút 1/a.


Következik!

A KJC támogatója