A szavazatok alapján a nőknél Márton Anita, a férfiaknál Baji Balázs és a Békéscsaba 1912 Előre SE NB II-es labdarúgócsapat lett a legjobb Békés megyében. Az edzőknél Pásztor József, a fiataloknál Bondár Anna és Tótka Sándor végzett az élen. Judósok is kaptak szavazatot.
 


Siroki Ibolya és edzője, Varga István is kapott szavazatokat


A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal több mint hatvan, újságírókból, sportvezetőkből és sporttámogatókból álló grémiumot kért fel a Békés Megyei Hírlap arra, hogy válasszák meg Békés megyében az év sportolóját, csapatát és edzőjét a 2011-es teljesítmények alapján. Mi több, a békéscsabai önkormányzat segítségével és támogatásával az idén már nyolcadik alkalommal a legeredményesebb megyei leány és fiú utánpótláskorú versenyzőre is szavazhattak a felkértek. sss 2011 legeredményesebb sportolói

Férfiak:
Baji Balázs atléta (Buda-Cash Békéscsabai AC, edző: ifj. Tomhauser István, Medovarszki János)
Nők: Márton Anita atléta (Buda-Cash Békéscsabai AC, edző: Eperjesi László)
Csapat: Békéscsaba 1912 Előre SE labdarúgás (edző, Pásztor József)
Edző: Pásztor József, labdarúgás (Békéscsaba 1912 Előre SE); szavazatot kapott: Varga István, judo (Gyomaendrődi Judo Club)
Utánpótlás fiúk: Tótka Sándor kajak-kenu (Körös Kajak SE, Gyomaendrőd, edző: Kovács Gábor)
Utánpótlás lányok: Bondár Anna teniszező (Szeghalom, edző: Bondár Imre); szavazatot kapott: Siroki Ibolya judo (Gyomaendrődi Judo Club)

 

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!

(Judoinfo.hu 2012
Forrás: BEOL)