Gálával egybekötött Budo Karácsonyt rendeztek a zalai megyeszékhelyen, a zalaegerszegi Budo Központban a Zalaegerszegi Aikido SE, a Toriki Karate SE és a Zalaegerszegi Judo SE közös szervezésében, több mint ötven gyermek részvételével zajlott a gála, amelyen a szülők és a meghívottak számára tartottak a fiatalok bemutatókat.


Sőt, a három harcművészeti ág között ezúttal szabad volt az átjárás , azaz egymás stílusát is kipróbálhatták a résztvevők.

 

Image


A hangulatos eseményen hirdették ki az előző nap rendezett judoverseny végeredményét. A legjobban a teskándi Csukás István iskola diákjai szerepeltek, akik az öszesítésben az első helyen végeztek megelőzve a megyeszékhelyi Eötvös iskola és a Landorhegyi iskola csapatát.

A Zalai Hírlap a sokéves hagyományoknak megfelelően ebben az esztendőben is megválasztotta az év legjobb zalai sportolóit. A sorrendről – korosztályonként – szavazás döntött; a sportrovat munkatársai és tudósítói adták le szavazataikat.

Az év sportolója a Zalaszám-ZAC atlétája, Kálovics Anikó, illetve az Aquaprofit NTSK sakkozója, Balogh Csaba lett. Szavazatot kapott a judósok közül a junioroknál Mihovics Szabina (Nagykanizsai TE 1866), a serdülőknél pedig Huszár Martin (Nagykanizsai TE 1866).

 
LEGYEN ÖN IS A KLUB TAGJA!
(Judoinfo.hu 2012
Forrás: Zalai Hírlap,
Kerkai Attila)